TIppetips, AFC Wimbledon v Torquay United


Som vi skrev i vår søndags-oppsummering fortsetter den dårlige sesongen for Terry Brown og The Dons. Lørdag ble det et nytt tap – 1-2 mot Rochdale – hjemme på Kingsmeadow. Viktige Jack Midson pådro seg rødt kort i oppgjøret, uten at han fikk sympati fra manager Brown. Til klubbens offisielle nettsted uttalte den tidligere Aldershot-treneren at angriperen kunne vente seg en saftig bot for forseelsen.

Wimbledon står etter helgen med fem kamper uten seier (0-1-4 og 6:17 i målforskjell), og ligger på 21.plass i League Two. Arbeidet med å tette igjen bakover har pågått i lengre tid, og Brown håper at Dale Bennett er klar til dyst tirsdag. Med forsvarsfokus og uten Jack Midson på topp tror vi The Dons skal være strålende fornøyd bare med å holde rent bakover.

Torquay har ikke fått en like god sesongstart som vi kunne regnet med etter fjorårets femteplass . 1-4-1 på de seks første kampene er for så vidt habilt nok, men merk at tre av seks kamper har endt uten scoringer for The Gulls. Laget fra sørkysten har bare maktet å score ett eneste mål i løpet av tre kamper på bortebane denne sesongen. At målvegringen fortsetter tirsdag er priset til 4.20 i odds.

Beste Spill:
Sats på under 2.5 scoringer til 1.95 i odds
Sats på 0-0 og 0-1 til 12.50 og 9.25 i odds henholdsvis