Tippetips, Viking vs Sogndal


Viking 1.57, uavgjort 3.85, Sogndal 5.75

Hjemmelaget har blitt et topplag under trener Kjell Jonevret. Siddisene har bare tapt én av sine 12 siste seriekamper, selv om det riktignok bare har blitt én trepoenger på de seks nyligste (1-4-1). Stavanger-klubben befinner seg på åttendeplass på tabellen, men har gode muligheter til å klatre ytterligere dersom de vinner noen av de gjenstående fem kampene av sesongen.

Spissen Veton Berisha har funnet tilbake til scoringsformen igjen, og noterte seg for sitt andre mål på tre kamper sist. Angriperen står bokført med syv mål denne sesongen, og spås å forsvinne utenlands dersom han forsetter i samme sporet.

Sogndal er et sjarmerende innslag i en ellers strømlinjeformet Eliteserie. Klubben nekter plent å forsvinne fra det gjeveste selskap, selv om scoringer er en mangelvare. 23 fulltreffere er bare én fattig scoring mer enn håpløse Stabæk. Laget har uansett 2-2-1 på sine fem seneste å vise til, og har tre poeng ned til Fredrikstad på kvalikplassen.

Klubben fra fruktbygda er ubeseiret på de tre siste kampene, hvorav de har en seier mot Tromsø å skryte av. Skal det bli poeng på Viking Stadion, må Jonas Olssons menn heve seg kraftig på bortebane. Sogndal har ikke evnet å vinne på 10 kamper når på reisefot.

Beste Spill:

Sats på Viking til 1.57 i odds

Sats på Veton Berisha som målscorer til 3.15 i odds

Sats på over 2.5 scoringer til 1.80 i odds

Bilde: Viking Stadion, J. Ådnanes