Tippetips: Viking vs Haugesund


Viking 1.75, uavgjort 3.45, Haugesund 4.70

Viking gikk på en smell i Drammen sist (1-3), og trener Kjell Jonevret var raskt ut med å kalle Strømsgodset seriøse gullkandidater. Det er likevel ingen grunn til å henge med nebbet for Siddisene. Selv om laget er nødt til å bedre bortestatistikken (1-0-3), er full pott på eget gress oppløftende. Stavanger-klubben gjør det i det hele tatt langt bedre enn fryktet i Veton Berishas fravær. En ny hjemmeseier er tilgjengelig til 1.75 i odds. Viking kan i stor grad takke Patrick Ingelsten for at ting går så vidt bra. 31-åringen med fortid i nederlandske Heerenveen, har notert seg for to scoringer på like mange kamper. Oddsen på at svensken scorer mot Haugesund er 2.90.

Vidar Nisja og Trond Olsen har spilt seg inn på laget med gode prestasjoner de siste to ukene. Spørsmålet er om hvem som eventuelt må ta til takke med en plass på benken siden Andre Danielsen er tilbake. Trener Jonevret må klare seg uten Makthar Thioune. Senegaleseren soner som kjent karantene etter utvisningen i 0-2 tapet mot Brann.

Haugesund gjorde en rekke rokeringer i forkant av møtet mot Sarpsborg i helgen. Pontus Engbloom tok spissen Alexander Søderlunds plass i angrepet, mens Eirik Mæland var tilbake på midtbanen. Alle omkalfatringene til tross; Haugesund måtte konstantere sesongens første hjemmetap, og se poengene forsvinne med Sarpingene tilbake til Østfold. Haugesund-seier betaler 4.70 ganger innsatsen torsdag

Jostein Grinhaugs mannskap har ikke vært all verden på bortebane hittil (1-1-2). Araberne går imidlertid sjelden av banen uten nettkjenning, noe som kun har skjedd ved én anledning når på fremmed gress denne sesongen. Oddsen på at Haugesund scorer er 1.44. Gjestene slo Viking i begge av fjorårets kamper – hvorav kampen i Stavanger endte 2-0. Det samme resultatet omsettes til 25.00 i odds.

Beste Spill:

Sats på at Haugesund scorer i begge omgangene til 5.75 i odds

Sats på X/2 i markedet Pause/Fulltid til 11.00 i odds