Tippetips: Vålerenga vs Tromsø


Vålerenga 2.45, uavgjort 3.30, Tromsø 2.75

Hvordan har det så gått med frelseren Kjetil Rekdal etter tilbakekomsten? 3-0-6 er fasiten ni kamper ut i sesongen, og kun to andre lag har scoret like lite (7). VIF virket å være på gang igjen med to strake 2-1 seire, men har tapt mot både Haugesund og Hønefoss etter den tid. Hjemmelaget er priset til 2.45 for seier torsdag.

Etter en svak forestilling av Torgeir Børven mot Hønefoss, var det ingen overraskelse at Mos var tilbake i startelleveren mot Jostein Grindhaugs Haugesund. Angriperen Diego Calvo tok plassen på bekostning av Simon Larsen, mens Fegor Ogude returnerte etter karantene. Alle rokeringene til tross; nedturen fortsetter, og Oslo-laget savner sårt Mohammed Fellah. VIF har gått målløse av banen i fire kamper denne sesongen. Oddsen på at det samme skjer torsdag er 3.80 i odds.

Tromsø lever en tilværelse fullstendig anonymt på midten av tabellen. Det står således i stil med trener Agnar Christensen, som har vært den grå eminense på Alfheim Stadion under tre ulike hovedtrenere. Klubben fra Nordens Paris kan uansett vise til stødige 3-4-2 på sine ni kamper, og kanskje 5-0 seieren over Sarpsborg er en indikasjon på at det har løsnet for alvor? ”Gutan” er tilgjengelig til 2.75 i odds på seier mot landslagsarenaen.

Remi Johansens retur kan vise seg viktig dersom Tromsø skal kjempe om medaljer denne sesongen. 23-åringen tegnet seg for to fulltreffere mot Østfolds store stolthet sist, og står med fire scoringer på sine seks kamper i årets Tippeliga. Oddsen på at den gamle Ringvassøy-spilleren scorer torsdag er 4.30.

Tromsø var tvunget til å foreta rokeringer defensivt i følge med møtet mot Sarpsborg. Adnan Causevic tok Miika Koppinens plass, mens Ruben Kristiansen ble flyttet ut på venstrebacken. Thomas Drage, Miika Koppinen og William Frantzen er usikre til kampen i Oslo.

Ingen av de seneste tre års innbyrdes oppgjør har endt med uavgjort. Tromsø vant fjorårets tilsvarende oppgjør i 2009.

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.30 i odds

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.96 i odds