Tippetips: Tromsø vs Molde


Tromsø 2.20, uavgjort 3.35, Molde 3.10

Tromsøs svake borteform fortsatte som vi spådde mot Strømsgodset sist (1-3). Selv om Gutan tok ledelsen, har Agnar Christensen lite å være fornøyd med. Hjemme på Alfheim går det vanligvis bra med Tromsø, noe 5-0-1 beviser. Spørsmålet som må stilles, er om tapet i Europa League-kvaliken (1-2) mot NK Celje er starten på problemer på eget gress også. Hjemmeseier er priset til 2.20 i odds.

Forsvarerne Jaroslav Fojut og Mika Koppinen manglet i forsvaret mot Strømsgodset, hvorpå Adnan Causevic og Joshua Pritchard måtte ta vikaransvaret. Lars-Gunnar Johnsen fikk en sjelden start i Magnus Andersens fravær, mens Morten Moldskred var tilbake i angrep.

Ole Gunnar Solskjærs Molde befinner seg på 14.plass. Det hadde de færreste trodd før sesongstart. Med formen som laget har lagt for dagen i de siste kampene, vil det overraske om Molde ikke klatrer betraktelig før sesongen er over. Klubben kan vise til 3-4-1 på de åtte seneste. Dersom de kan konvertere noen av poengdelingene til full pott, blir dette bra. Borteseier betaler 3.10 ganger innsatsen.

Solskjær måtte foreta rokeringer i startoppstillingen til oppgjøret mot Sarpsborg. Ettersom klubbens kanskje beste spiller Magnus Wolff Eikrem er klar for nederlandske Heerenveen, ble det gjort endringer på midtbanen. Etzaz Hussain, Daniel Berg Hestad og Agnaldo Moraes fikk alle tillit, på bekostning av Daniel Chima Chukwu og Mattias Mostrøm. Chikwu kom vel og merke innpå, og noterte seg for scoring. Angriperen er priset til 3.70 i odds på å score.

Gjestene har gjort sine saker greit på Alfheim de seneste sesongene. Fasiten de tre siste sesongene er 2-1-0.

Beste Spill:

Sats på Molde i markedet for ”pengene tilbake ved uavgjort” til 2.22 i odds

Sats på Daniel Chima Chukwu som målscorer til 3.70 i odds