Tippetips, Tromsø vs Molde


Tromsø 2.25, uavgjort 3.45, Molde 2.95

Tromsøs teoretiske drøm om seriegull bør ha forsvunnet fullstendig i følge med 0-1 tapet mot Vålerenga sist. Nok en gang var det Gutans ustabile borteform som ble avgjørende. Klubben fra Nordens Paris har nå tapt to av sine tre seneste på fremmed gress, og medalje synes vanskelig oppnåelig nå.

Det er imidlertid hjemme på Alfheim at Per Mathias Høgmos mannskap briljerer. Klubben har vært i strålende form i foran hjemmepublikumet, og har ikke tapt på 15 kamper. Vi skal helt tilbake til fjorårssesongen for å finne siste nederlag. Det kom mot Molde (0-2). TIL tapte 2-3 på Aker Stadion, men evnet å slå Ole Gunnar Solskjær på hjemmebane i cupen forrige måned.

Molde går inn i dette oppgjøret med 2-0 over gullrivalen Rosenborg friskt i minne. Laget fra Rosenes By har skaffet en liten luke ned til RBK og Strømsgodset, men har ikke mer enn tre poeng å gå på. Molde har hatt et veldig godt tak på Tromsø på Alfheim de siste sesongene. Molde vant som nevnt 2-0 i fjorårets gullsesong, men vant også møtet den foregående sesongen.

Gjestene har seks strake kamper uten tap, og kun ett eneste nederlag på de 10 seneste kampene. Bortformen er uansett ikke helt patent, noe én seier på de fem nyligste bortekampene forteller alt om.

De syv seneste innbyrdes oppgjør har endt med tre seiere til hvert av lagene, mens én har endt uavgjort. Selv om det er fristende å satse på uavgjort, tror vi Molde har langt større motivasjon og ikke minst kvaliteter i laget.

Beste Spill:

Sats på Molde til 2.95 i odds

Sats på 1-2 og 1-3 til 11.00 og 22.00 i odds henholdsvis.