Tippetips, Tippeligaen: Søndagens kamper


Rosenborg 1.28, uavgjort 5.50, Lillestrøm 9.00

Rosenborg hadde ingen grunn til å si seg fornøyd med 0-0 i Stavanger sist. Men, selv om trønderne befinner seg fire poeng bak serielederen Strømsgodset, kan avstanden krympes til ett lite poeng med seier over Lillestrøm. Rosenborg står ubeseiret på sine åtte seneste i Tippeligaen, og har kun tapt én gang hjemme på Lerkendal.

Lillestrøms svake innbyrdes statistikk mot Vålerenga fortsatt med 0-1 på Åråsen sist. Magnus Haglunds gutter står i det hele tatt med bare én fattig trepoenger på sine åtte nyligste i seriesammenheng. De fem siste på bortebane har endt med tap.

Beste Spill:

Sats på at Rosenborg vinner med 0-1 i handicap til 1.84 i odds


Sandnes Ulf 2.25, uavgjort 3.30, Start 3.10

Ulvene bygde vel ikke direkte selvtillit med 1-6 i Bergen sist – deres fjerde strake serietap. Rogalendingene står nå med åtte strake uten seier, og har fem poeng opp til trygg grunn i bunnen av Tippeligaen. Sandnes’ problem er ganske enkelte å beskrive: De har seriens rauseste forsvar, og det dårligste angrepet i Tippeligaen.

Start sliter i likhet med hjemmelaget, men kan i det minste smykke seg med at de slo tilbake fra 0-2 mot Aalesund. Mons Ivar Mjeldes gutter må likevel konstantere at de ikke har bokført en eneste trepoenger i løpet av de fire nyligste, mens det har blitt én seier på de siste 10.

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.30 i odds


Vålerenga 2.45, uavgjort 3.40, Viking 2.70

Valerenga tok nok en seier mot erkerivalen Lillestrøm med en noe heldig 1-0 seier. Laget er på gang, og har ikke tapt mer enn én gang i løpet av de fem seneste i Tippeligaen. På hjemmebane har Enga vært derimot vært alt annet enn stabile.

Viking viste kvaliteter da de holdt Rosenborg til 0-0, et resultat Siddisene har blitt vant til i det siste. På bortebane har det vært så-som-så med tre gevinster av syv mulige.

Beste Spill:

Sats på Under 1.5 scoringer til 3.45 i odds


Sarpsborg 2.35, uavgjort 3.45, Odd 2.80

Til tross for at de tok ledelsen, gikk Sarpsborg på 1-3 mot Molde. Fasiten for Brian Deanes menn er én seier på de seks siste kampene. Likevel har de kun tapt en kamp hjemme i Østfold.

Odd har vært i bedring nylig, og kunne notere seg for sesongbeste med 4-0 over Haugesund søndag. Laget har ikke tapt på tre kamper, en statistikk som i stor grad skal tilskrives Herolind Shalas gode prestasjoner. På fremmed gress har det derimot ikke blitt mer enn ett poeng denne sesongen.

Beste Spill:

Sats på at Sarpsborg vinner til 2.35 i odds


Fullt tippetips for Tromsø vs Molde finner du her!