Tippetips: Strømsgodset vs Sarpsborg


Strømsgodset 1.45, uavgjort 4.20, Sarpsborg 6.50

Strømsgodset var direkte svake mot Hønefoss tirsdag. For all del, laget styrte kampen mot Ringerikingene, men maktet ikke å avgjøre til sin fordel. Heller enn å reise tilbake til Drammen med tre poeng i bagasjen, ble det 0-2 i hatten. Godsets gode midtbanespiller Stefan Johansen var tilbake i laget, uten av det tippet vektskåla i Ronny Delia & Cos favør. Forsvarer Kim Andre Madsen blir ikke å finne i søndagens lagoppstilling, ettersom han soner karantene for utvisningen.

Strømsgodsets svake forestilling på AKA Arena føyer seg inn i rekken av dårlige kamper på fremmed gress. Det hersker imidlertid ingen tvil om at Blåtrøyene er sterke foran eget publikum på Marienlyst Stadion, noe fjorårets 12-3-0 er et godt bevis på.

Dersom vi skal trekke frem én spiller som har vært det store høydepunktet i sesongens Sarpsborg-utgave, er det spissen Mohamed Elyounoussi. Angriperen tegnet seg for to scoringer i 2-2 kampen mot Lillestrøm, og deretter en strålende forestilling mot Viking i forrige kamp. Oddsen på at Tariks fetter skriver seg inn i målprotokollen er 5.25 i odds.

Brian Deanes mannskap har gitt svar på tiltale. De aller fleste holdt Sarpsborg som en åpenbar dumpekandidat, men laget har imponert mot så vel Lillestrøm og Viking så langt. I likhet med hjemmelaget ligger gjestenes fremste forse i angrepsspillet. At begge lagene scorer er priset til 1.65 i odds.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.65 i odds

Sats på Mohamed Elyounoussi som målscorer til 5.25 i odds