Tippetips, Strømsgodset vs Molde


Strømsgodset 1.90, uavgjort 3.50, Molde 3.80

Godset har rotet bort en del poeng i det siste, og har ramlet ned på tredjeplass etter 1-1 mot Vålerenga sist. Laget skulle i sannhet ha punktert kampen allerede før pause. Veteranen Peter Kovacs hadde blant annet flere muligheter til å score, men Adbisalam Ibrahim fant veien til nettmaskene som den eneste Godset-spilleren.

Ronny Deilas menn ligger nå tre poeng bak serieleder og motstander Molde, og kan ikke koste på seg å avgi poeng hjemme på Marienlyst søndag. Strømsgodset har faktisk ikke tapt mer enn én gang på 30 kamper på eget gress de to siste sesongene.

Ole Gunnar Solskjær og Molde jakter nytt seriegull. Molde befinner seg ett poeng bak Rosenborg, med én kamp mindre spilt. Laget har fått litt kritikk etter å ha slurvet i 4-3 og 3-2 seirene hjemme mot Stabæk og Sandnes Ulf henholdsvis. Det skal ikke være noen grunn til å undervurdere Strømsgodset, om ikke annet.

Molde har ikke imponert på bortebane i år. De to siste på reisefot har endt med 1-4 tap mot Brann og nedslående 0-0 i Skien mot Odd Grenland. Molde kan nok leve relativt greit med uavgjort her, selv om det også vil by seg overgangsmuligheter mot et offensivt Godset.

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.50 i odds

Sats på at begge lagene scorer til 1.45 i odds