Tippetips: Start vs Brann


Start 2.15, uavgjort 3.40, Brann 3.20

Alarmklokkene burde kime på Sør Arena om dagen. Makrellfotballen har vi ikke sett snurten av, og én seier på de 11 (1-3-7) seneste kampene stinker nedrykk. 1-3 mot Sandnes Ulf sist var ikke bare svakt. Det sørger også for at rogalendingene nå bare ligger ett fattig poeng bak på tabellen. Mons Ivar Mjeldes menn er nødt til å plukke trepoengere i tiden fremover. Oddsen på at arbeidet begynner lørdag er 2.15.

Glenn Andersen var tilbake i forsvarsrekka mot Sandnes Ulf, mens Ernest Asante måtte vike. Trener Mjelde valgte å foreta rokeringer i midtbaneleddet, og angriperen Jorge Castro var derfor å finne på benken igjen.

Brann tok sitt første bortepoeng denne sesongen i 1-1 kampen på AKA Arena mot Hønefoss. I så måte er det smått utrolig at bergenserne likevel befinner seg på fjerdeplass i Tippeligaen med 8-1-6 totalt. Selvsagt er det prestasjonene på Brann Stadion som er årsaken til at Terje Skarsfjord & Co er med i kampen om medaljer. Seier til rødtrøyene er tilgjengelig til 3.20 i odds.

Piotr Leciejewski var tilbake mellom stengene mot Hønefoss, mens forsvarer Erdin Demir beholdt plassen i startelleveren. Klubbkollega Markus Jonsson gikk glipp av kampen grunnet sykdom, og ble erstattet av Henrik Gjesdal. Etter hat-trick i den foregående serierunden, fikk Bård Finne fornyet tillit på topp på bekostning av Martin Pusic.

Start befinner seg i en negativ spiral, mens Brann jakter sin første gevinst på fremmed gress denne sesongen. Vi tror de skal slite med å få bedre muligheter enn mot Start.

Beste Spill:

Sats på Brann i markedet “Pengene tilbake ved uavgjort” til 2.30 i odds

Sats på over 3.5 scoringer til 2.35 i odds