Tippetips: Sogndal vs Sarpsborg


Sogndal 2.10, uavgjort 3.30, Sarpsborg 3.30

Sogndal var det siste i en allerede fyldig rekke med lag som har slått Molde denne sesongen (2-1). Basert på moldensernes form i sesonginnledningen var Sogndals trepoenger kanskje ikke helt uventet. Det som imidlertid var overraskende, var at Molde lot Magne Stamnestrø få spille mot moderklubben. Da innbytteren til alt overmål satte inn seiersmålet, var det garantert misnøye blant fansen i Tornekrattet. Dersom vi skal tro på ryktene rundt midtbanespillerens evner, kan han meget vel bli en viktig brikke Sogndal i årets Tippeliga. 21-åringen er priset til 12.00 på å score kampens første mål.

Midtukeoppgjøret mot Tornado endte 4-0 i favør av laget fra fruktbygda. Azar Karadas tegnet seg for to scoringer mot Måløy-laget, og er tilgjengelig til 3.60 på å score mot Østfolds stolthet søndag.

Selv om Sogndal knep alle poengene på Aker Stadion, er det primært hjemme på Fosshaugane hvor poengene kommer. 1-1-2 på de fire første kampene er slett ikke til å kimse av. Jonas Olssons mannskap kan dermed kjapt gjøre ekspertenes forhåndstips til skamme nok en gang.

Sarpsborg ledes av den tidligere Premier League-stjernen Brian Deane. Mannen med fortid fra både Sheffield United og Leeds har ledet blåtrøyene til 1-2-1 i sesongstarten, og motstanderne har vært fra øverste hylle. Uavgjort mot Lillestrøm og Strømsgodset (2-2 og 1-1) og seieren mot Viking (2-1) var poeng de færreste hadde forutsett. En ny uavgjort mot Sogndal er tilgjengelig til 3.30 ganger innsatsen.

Gjestene slo Sparta Sarpsborg med habile 3-0 i NM-kampen onsdag. Brian Deans menn har for så vidt allerede vist hva de kan, og det er spesielt fremover på banen hvor de har kvalitetene. Øyvind Hoås var tilbake i 0-2 tapet mot Aalesund sist, mens Haraldur Bjørnsson er et navn med spørsmålstegn bak.

Begge lagene har mulighet til å stikke av med alle poengene, selv om det meste peker mot poengdeling (3.30). Begge lag har sluppet inn baklengs i alle sine kamper. Oddsen på at trenden fortsetter er 1.67 i odds.

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.30 i odds

Sats på at begge lagene scorer til 1.67 i odds