Tippetips: Sogndal vs Rosenborg


Sogndal 4.50, uavgjort 3.55, Rosenborg 1.75

Sogndal står med ett poeng etter to spilte kamper, og befinner seg sånn omtrent der hvor ekspertene hadde forutsett før sesongen – 13. Plass. Laget fra fruktbygda viste mot Vålerenga at de kan skape sjanser, men maktet ikke å konvertere til tellende scoringer (0-1). Angrepsspillet er Sogndals største problem, selv om senegaleseren Malick Mane utgjør en trussel på topp.

Rosenborg topper tabellen etter to serierunder, og virker i sannhet som et godt lag denne sesongen. To seiere og to kamper uten baklengs er godt driv. At Rosenborg vinner uten å slippe inn mål er priset til 3.30 i odds. 4-0 seieren over Brann var spesielt imponerende, hvor trønderne dominerte midtbaneleddet fullstendig.

Per ”Perry” Joar Hansen har mange alternativer på topp, og det er således ikke gitt hvem som blir å finne i RBK-angrepet. Tsjekkeren Borek Dockal måtte pent finne seg i å starte på benken i oppgjøret mot bergenserne, men fikk senere både spilleminutter og mulighet til å skrive seg inn i målprotokollen. At vingen scorer i løpet av kampen er priset til 3.45 i odds.

Rosenborg har vært utilnærmelige så langt, og bør klare brasene mot Sogndal søndag.

Beste Spill:

Sats på at Rosenborg vinner uten å slippe inn baklengs til 3.30 i odds

Sats på Borek Dockal som målscorer til 3.40 i odds