Tippetips, Sogndal vs Brann


Sogndal 1.65, uavgjort 3.80, Brann 4.50


Sogndal er tilbake på kvalifiseringsplassen etter et overraskende 1-2 tap mot Stabæk sist søndag. Bæringene var offisielt klare for Adeccoligaen for flere uker siden, og har fått juling av tilnærmet samtlige Tippeliga-lag denne sesongen. Tapet mot Petter Belsviks gutter kan ha vist seg kostbart for laget fra fruktbygda.


Jonas Olssons mannskap er fremdeles ikke trygge, og trenger således å gjøre det bra mot Brann for å sikre ny toppserie-kontrakt. Forsvarsspillet var atypisk svakt sist, men Sogndal er normalt sterke hjemme på Fosshaugane. Laget er ubeseiret på de fem seneste på eget gress, og har ikke sluppet inn mer enn to baklengs.


Terje Skarsfjords jakt på fjerdeplassen har fullstendig falt i fisk. Klubben har tapt tre på rad, og tapte for andre gang på hjemmebane i 0-2 kampen mot Tromsø sist. Brann har behov for et godt resultat mot Sogndal dersom de skal ha forhåpninger om sjetteplassen. Men, spørsmålet er hvem som bryr seg om sjetteplasser i Bergen uansett? Laget fra Vestkysten kan ende så lavt som på 8. plass dersom samtlige resultat går dem i mot søndag. Med én seier på de fem nyligste på fremmed gress, skal man ikke se bort ifra muligheten for nettopp åttendeplass.


Brann vant 5-0 i det omvendte oppgjøret, men dette blir andre boller.


Beste Spill:

Sats på Sogndal til 1.65

Sats på under 1.5 scoringer til 4.70

Sats på 1-0 til xx.xx