Tippetips: Sarpsborg vs Strømsgodset


Sarpsborg 3.80, uavgjort 3.50, Strømsgodset 1.68

Om det ikke er krise på Sarpsborg Stadion allerede, finnes det mange alvorlige miner å spore blant supporterne. Brian Deanes gutter kunne nemlig bokføre sitt fjerde strake nederlag med 3-5 i Vålerengas jubileumskamp mandag. Østfoldingene har dermed én fattig seier på sine ni seneste Tippeliga-kamper. Det blir ikke fornyet toppseriekontrakt av slikt, må vite. Vertene befinner seg i skrivende stund på kvalikplassen, men har kun to poeng ned til tabelljumbo Start. Hjemmeseier kan handles til 3.80 i odds.

Sarpsborg har en av divisjonens svakeste forsvar. Med 35 baklengs i løpet av 17 kamper, er det faktisk kun nevnte Start som har større problemer defensivt. Trener Brian Deane er nødt til å forsterke de bakre rekkene i dette overgangsvinduet. Sportssjef Thomas Berntsen mener sarpingene er gode nok til å slå Strømsgodset, mens trener Dean er klar på at spillerne må utføre sine oppgaver til punkt og prikke. At hjemmelaget holder rent bakover er priset til 6.25 i odds.

Etter skuffende strake tap slo gulljagende Godset kraftig tilbake med 6-1 over dumpekandidaten Hønefoss. Ola Kamara er tilbake i gamleklubben, og markerte seg umiddelbart med hat-trick. Men, at Ronny Deilas menn er gode hjemme på Marienlyst er ingen nyhet. Det er lagets bortekompleks som må ryddes av veien dersom de skal tukte RBK i kampen om seriemesterskapet. Drammenserne har tapt sine tre seneste på bortebane i Tippeliga-sammenheng, og måtte sågar se seg slått av FC Jablonec i Europa League-oppgjøret torsdag. Borteseier søndag er tilgjengelig til 1.68 i odds.

Østfoldingene er et av få lag som har fått med seg poeng fra Marienlyst de siste sesongene. Det skal uansett være kvalitetsforskjell mellom disse lagene, og vi kan ikke satse på annet enn Strømsgodset her.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.40 i odds

Sats på at Bortelaget scorer i begge omgangene til 2.40 i odds