Tippetips: Sarpsborg vs Lillestrøm


Sarpsborg 2.20, uavgjort 3.50, Lillestrøm 3.00

Brian Deanes gutter gikk på sitt andre strake tap med 0-1 mot Odd i Østfold sist. Telemarkingene har vel og merke tatt seg betraktelig opp de siste ukene. Sarpingene spiller normalt god fotball, men står med én seier på sine syv nyligste kamper i Tippeligaen. Tapet mot Dag Eilev Fagermo & Co var imidlertid lagets første nederlag i løpet av de fem seneste hjemmekampene. Sarpsborg-seier er priset til 2.20 i odds.

Hjemmelaget stilte uforandret til oppgjøret mot Odd sist, og har ingen skader eller suspensjoner å slite med.

Vi har malt Lillestrøms problemer med bred pensel i våre ukentlige tippetips. Det betyr på ingen måte at vi har overdrevet i vår beskrivelse av situasjonen på Åråsen. Selv om de høye herrer på Romerike offentlig sier seg fornøyd med trener Haglunds prestasjoner – og lar håpet om cupgull maskere en fryktelig svak sesong – vet vi følgende: 1) Haglunds kontrakt utløper etter sesongen, og 2) Lillestrøm står i overhengende fare for å rykke ned dersom de ikke får ut den berømmelige fingeren.

Kanarifuglene er inne i en fryktelig periode, og måtte konstantere sitt tredje strake tap med 0-1 mot Rosenborg sist. Laget har heller ikke maktet å score i noen av nederlagene. Det finnes flauere ting enn ettmålstap mot gullkandidaten fra Midt-Norge. Men én seier i løpet av klubbens seneste ni kamper er skammelig, spillermateriellet tatt i betraktning. LSK befinner seg kun to poeng over Sandnes Ulf på jumboplassen i serien. Borteseier er tilgjengelig til 3.00 i odds.

Angriper Moryke Fofana fikk tillit fra start mot Rosenborg på bekostning av Erik Mjelde. Kenneth Udjus har slitt med en kranglete skulder.

Disse lagene spilte 2-2 i det omvendte oppgjøret tidligere i sesongen, mens Lillestrøm vant begge de foregående oppgjørene i 2011. Sarpsborg har store problemer med forsvarsspillet, noe som kan passe spillere som Fredrik Guldbrandsen, Petter Vaagan Moen og Bjørn Helge Riise godt.

Beste Spill:

Sats på Over 2.5 scoringer i førsteomgangen til 6.00 i odds

Sats på Petter Vaagan Moen som kampens første målscorer til 8.00 i odds