Tippetips, Sandnes Ulf vs Odd Grenland


Sandnes Ulf 2.50, uavgjort 3.45, Odd Grenland 2.60

Sandnes var gode i oppgjøret mot Haugesund, 2-3 tap til tross. På samme måte som i den foregående kampen mot Brann, tok rogalendingene ledelsen ved to anledninger, men forsvaret slapp altså inn tre baklengs i begge oppgjørene. Sandnes Ulf befinner seg nest nederst i Tippeligaen, og trenger således poeng. Laget har to poeng opp til Sogndal på kvalifiseringsplassen.

Nyervervelsen Christian Gytkjær har vært meget god for vertene. Nordsjælland-vingen har notert seg for fire mål på fire kamper, og er priset til 4.10 på en ny fulltreffer søndag. To Sandnes-spillere topper korttabellen. Både Vegard Aanestad og Ronny Espedal har pådratt seg rødt kort denne sesongen, og vi tror det kan være verdt å vurdere oddsen (5.50) på at vi får se en utvisning i denne kampen.

Odds sesong har vært en berg-og-dalbane. 0-0 hjemme mot Molde var i høyeste grad positivt, men ikke overraskende for vår del. Laget virker vaksinert fra å score, og Simen Brennes skadefravær gjør lite for å bøte på det svake angrepsspillet. Dag Eilef Fagermos mannskap ligger på 11.plass i Tippeligaen, og ser nok frem til at serien er over.

Sandnes-forsvaret henger ikke sammen, mens Odd-angrepet har scoringsvegring. Vi våger ikke å spå utfallet her.

Beste Spill:

Sats på Christian Gytkjær som målscorer til 4.10 i odds
Sats på at det deles ut rødt kort i kampen til 5.50 i odds