Tippetips, Rosenborg vs Sandnes Ulf


Rosenborg 1.20, uavgjort 6.25, Sandnes Ulf 12.50

Rosenborg er ett av tre lag som kjemper om gullet. Kun tre små poeng skiller serielederen Molde og Strømsgodset på bronseplass. Trønderne ligger på sin side to poeng bak Ole Gunnar Solskjærs Molde. Gjestene fra Rogaland kjemper en desperat kamp for å overleve i Tippeligaen. Ulvene har to poeng opp til Fredrikstad på kvalifiseringsplassen, men har én kamp mindre spilt enn laget fra Plankebyen. Asle Andersens guter må begynne å vinne kamper snart. Vi skal helt tilbake til 26. August for å finne sist gang Sandnes tok tre poeng (3-1 over Sogndal).

Rosenborg har tapt kun én av sine ti seneste i serien – 6-3-1, noe som er best av alle gullkandidatene. Jan jönssons mannskap har bare tapt to kamper i løpet av hele sesongen, men antallet poengdelinger har vært grunn til bekymring (10).

Trønderne er faktisk ikke mer enn det femte beste hjemmelaget (7-5-1) i Tippeligaen, selv om vi skal helt tilbake til 16. Mai for å finne klubbens eneste tap på Lerkendal – 0-1 mot Hønefoss.

Nå er da heller ikke gjestene Sandnes Ulf mye å skryte av på fremmed gress. 2-2-8 er ikke mye å vise til når man møter seriens formlag. Laget har vel og merke tapt sine to siste bortekamper 2-3 mot Haugesund og Molde henholdsvis. Det forteller oss at Sandnes – om ikke annet – kan være i stand til å score. Oddsen på at bortelaget finner veien til nettmaskene er 1.72.

RBKs to siste på Lerkendal har inneholdt 10 scoringer, mens gjestenes to seneste også har gitt samme antall. Over 4.5 scoringer er tilgjengelig til 3.10 i odds.

Beste spill

Sats på at bortelaget scorer til 1.72 i odds

Sats på over 4.5 scoringer til 3.10 i odds