Tippetips: Odd vs Lillestrøm


Lillestrøm vant nest flest bortekamper av samtlige Tippeliga-lag i fjorårssesongen (6). Mot Odd ble det derimot tap 0-2Skagerak Arena, etter scoringer av Torgeir Børven og Lars Kristian Eriksen. Oddsen på samme resultat søndag (2-0) er 10.00.

Odds svake borteform fortsatte med et velfortjent 0-2 tap i Bergen sist helg. Skiensklubben matte sågar ta ekstraomgangene til hjelp for å gjøre av med Pors Grenland i NM-oppgjøret onsdag. Atter igjen slår det oss hvor lite kreative, og hvor endimensjonalt Telemarkingene fremstår. De er gode på dødballer, men har veldig lite ellers å by på. Lagets eneste poeng denne sesongen har kommet mot andre lag i krise – Molde og Vålerenga. 1-1-4 på klubbens seks innledende kamper er nedrykksform. At gjestene fra Romerike vinner er priset til 3.55 i odds.

Hjemmelaget var nødt til å foreta to defensive rokeringer i kampen mot Brann. Morten Fevang og Lars Kristian Eriksen kom inn, mens Elbasan Rashani tok plass på midtbanen på bekostning av Herolind Shala.

Magnus Haglunds mannskap måtte jobbe hardt for å vinne mot Start i forrige seriekamp (3-2), i et oppgjør hvor Kanarifuglene havnet bakpå to ganger. Det viser derimot tæl og innsatsvilje, noe LSK har manglet på eget gress. Petter Vaagan Moen og veteranen Thorstein Helstad noterte seg for sitt fjerde og tredje mål henholdsvis sist. Duoen kan handles til 3.60 og 3.90 i odds på scoring i løpet av kampen.

Vi tror Odd skal få et svare strev med å holde nedrykksspøkelset på avstand denne sesongen. Lillestrøm har på sin side begynt å få dreis på trailerlasset med kvalitetsspillere som ble hentet inn i fjorårssesongen.

Beste Spill:

Sats på Petter Vaagan Moen som målscorer til 3.60 i odds

Sats på Lillestrøm/Lillestrøm til 5.75 i odds i markedet Pause/Slutt