Tippetips, Odd Grenland vs Aalesund


Odd Grenland 1.80, uavgjort 3.70, Aalesund 4.00

Odd Grenland har vært i vinden etter at de valgte å ikke tilby 37-åringen Morten Fevang ny kontrakt. Det skal stå usagt om klubben har gjort dette rette eller ei, men Odd tapte 2-4 mot nedrykkskandidat Fredrikstad sist. Da var Frode Johnsen (38) og Simen Brenne (31) og nevnte Fevang alle på banen samtidig. Ingen blir som kjent yngre. Kampen var nok en illustrasjon på klubbens kronisk ustabile sesong, etter 4-0 over Hønefoss i den foregående kampen.

Skiens-laget gjør det ikke sjelden godt mot antatt bedre motstand, men har ikke vunnet mer enn én av sine syv seneste i serien. Trener Dag Eilef Fagermo ser garantert frem til sesongslutt, med først venter altså Aalesund. Da gjelder det å reise kjerringa etter tap mot Stabæk og Rosenborg hjemme på Skagerak Arena.

Aalesund kastet bort en ypperlig mulighet til å sikre seg tre poeng, da 2-0 ble til 2-2 mot Haugesund søndag. Trener Kjetil Rekdal tok seg nok en gang tid til å kritisere lagets forsvarsspill. Lagets sjansesløseri var trolig også tema i garderoben etter kampen.

Oransjetrøyene sliter fremdeles med skader på en rekke spillere, men enkelte har gledelig nok hevet seg i andres fravær. Leke James er et hett spillobjekt i markedet for målscorere.

Beste Spill:

Sats på at hjemmelaget ikke scorer til 5.50

Sats på at Leke James scorer til 4.70