Tippetips: Molde vs Viking


Molde 1.80, uavgjort 3.50, Viking 4.30

Noen som nevnte begrepet overgangsvinner? Molde har nemlig hanket inn Tommy Høiland, Mats Møller Dæhli, Per Egil Flo og Vegard Forren. I tillegg er Lillestrøms Fredrik Guldbrandsen ønsket på Aker Stadion, og Molde skal være villige til å legge 3 millioner kroner på bordet for angriperen. Og da skulle vel romsdalingene være greit forspent til siste halvdel av seriespillet?

Ole Gunnar Solskjærs mannskap har hevet seg betraktelig etter den svake sesonginnledningen. Laget fra Rosenes By står med 3-2-0 på sine fem seneste i Tippeligaen, og har kun et skjemmende arbeidsuhell (1-5 mot Haugesund) i løpet av de ni nyligste i Tippeliga-sammenheng (4-4-1). Seier mot Viking er priset til 1.80 i odds.

Beviset på at Molde atter igjen er å regne med, kom med 3-2 seierenAlfheim sist søndag. Det var klubbens første borteseier denne sesongen – til alt overmål mot hjemmesterke Tromsø. Chima Chukwu har endelig begynt å finne nettmaskene igjen, slik at suspensjonen mot Viking er en strek i den berømmelige regningen. Det gledelige er at Magnus Wolff Eikrems exit ikke har påvirket klubben negativt.

Viking måtte ta til takke med 2-2 på Ullevaal sist, da Vålerengas målvakt utlignet på et hjørnespark like før slutt. Det var Kjell Jonevrets andre poengdeling på rad, et utfall som betaler 3.50 ganger innsatsen lørdag. Siddisene har kun tapt én gang i løpet av de åtte seneste i seriespillet (3-4-1), og har i tillegg holdt rent bakover ved seks anledninger denne sesongen (5.25).

Selv om Viking ikke har vunnet på sine tre siste kamper etter sommerpausen, kan Veton Berishas retur være nøkkelen. De Mørkeblå stilte uforandret mot VIF sist, og valgte nok en gang å stille med Patrik Ingelsten på topp – med Berisha i en noe mer tilbaketrukken rolle. Taktikken må sies å ha fungert, ettersom begge angriperne skrev seg inn i målprotokollen. Indridi Sigurdsson er suspendert.

Det er fristende å legge sammen lagenes mange poengdelinger, og dermed konkludere med at det blir uavgjort også lørdag. Vi tror derimot ikke det er fullt så enkelt. Molde er i go’dytten om dagen, og entusiasmen er tilbake på Aker Stadion.

Beste Spill:

Sats på Molde til 1.80 i odds

Sats på x/1 i markedet Pause/Slutt til 5.00 i odds