Tippetips: Molde vs Vålerenga


Molde 1.55, uavgjort 4.20, Vålerenga 5.30

Molde fikk så hatten passet i 2-5 tapet mot Strømsgodset sist. Sjelden kost for romsdalingene, og Ole Gunnar Solskjær beskrev oppvisningen passende med: ”Molde har aldri spilt dårligere med meg som trener”. Det kan så være. Faktum er uansett at blåtrøyene finner seg på 11.plass – 23 poeng bak serieleder Rosenborg. Hjemmelaget står bokført med 2-1-2 på sine fem seneste i Tippeligaen, og er priset til 1.55 i odds for seier.

Veteranen Magne Hoseth pådro seg et nytt gult kort mot Godset, og står følgelig over helgens oppgjør. Espen Bugge Pettersen, Kristoffer Paulsen Vatshaug, Borre Stenslid og Joshua Gatt er alle ute med skader.

Oslo-laget går inn i søndagens oppgjør med den skuffende 1-1 kampen mot Lillestrøm friskt i minnet. Kjetil Rekdals gutter er om mulig i dårligere form enn vertene. 1-3-1 er fasiten på de fem nyligste, hvorav den ene seieren skriver seg tilbake til 5-3 seieren over Sarpsborg så langt tilbake som juli. Nøkkelspillere som Gudmund Kongshavn og spissen Torgeir Børven leverte godt spill mot LSK, og er potensielle matchvinnere søndag. Borteseier er tilgjengelig til 5.30 i odds.

VIFs Jan Gunnar Solli må kaste inn håndkledet tidlig i kampen mot erkerivalene Lillestrøm, og blir ikke å se på banen før tidligst neste uke. Klubbkollegene Lars Hirschfeld og Joseph Baffo blir heller ikke å se i aksjon.

Det motsatte oppgjøret endte 3-3 etter en sen Molde-scoring. Hjemmelaget kan vel og merke skilte med 4-0-0 i løpet av de to foregående sesongene. Både Solskjær og Rekdal er ærgjerrige herremenn, men det er Molde som har mest å bevise etter forrige helgs fadese.

Beste Spill:

Sats på Molde til 1.55 i odds

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.57 i odds