Tippetips: Molde vs Sarpsborg


Molde 1.35, uavgjort 4.75, Sarpsborg 7.50

Ole Gunnar Solskjær hadde knapt rukket å si seg fornøyd med at ”i det minste fungerer forsvarsspillet” etter 0-0 mot Rosenborg og 4-0 over Hønefoss, før laget slapp inn tre mot Vålerenga. For all del; Molde kunne endt med null poeng i det oppgjøret, hadde det ikke vært for Pål Erik Ulvestads sene utligningsmål. Laget som sådan var akkurat som vi har lært det å kjenne denne sesongen – kronisk ustabilt. Molde spiller periodevis briljant fotball, mens de er tidvis tilsvarende dårlige. Det er spesielt bakover på banen det skorter, selv om tre av klubbens fem nyligste har endt uten baklengs. At blåtrøyene går av banen uten innslupne mål er priset til 2.65 i odds.

En trøblete sesong til tross; Molde kan skilte med å ha tapt kun én gang i løpet av de syv siste kampene, selv om veien til en habil tabellplassering er lang. Molde-seier er tilgjengelig til 1.35 i odds.

Solskjær valgte å stille med Joona Toivo i midtforsvaret mot Vålerenga, mens Emmanuel Ekpo nok en gang fikk tillit som anker på midtbanen. Det store spørsmålet er naturlig nok hva som skjer med midtbanen nå som playmaker Magnus Wolff Eikrem har spilt sin siste kamp for klubben.

Sarpsborg satte endelig punktum for fire kamper uten seier med 2-1 over Start. Spissen Øyvind Hoås’  skadecomeback vil gi laget et skikkelig løft, og er ikke minst viktig med tanke på kampen mot nedrykksspøkelset. Selv om Brian Deanes mannskap riktignok har tapt tre strake på fremmed gress, skal vi enkelte ganger ta en liten titt bak resultatene. Bortekampene mot Brann, Tromsø og Rosenborg hadde vel de færreste forventet skulle ende med mange poeng. Østfold-klubben har dessuten tidligere bevist at de kan plukke poeng når på reisefot. Både Lillestrøm og Strømsgodset (begge kampene 1-1) har fått merke at man ikke skal undervurdere sarpingene. Uavgjort lørdag betaler 4.75 ganger innsatsen.

Trener Deane gjorde flere rokeringer i forkant av seieren over Start lørdag. Den allerede nevnte Øyvind Hoås var tilbake i startoppstillingen, og tegnet seg for kampens første mål. 29-åringen er tilgjengelig til 14.00 i odds på å score som førstemann lørdag

Beste Spill:

Sats på at Molde ikke slipper inn baklengs til 2.65 i odds

Sats på x/1 i markedet Pause/Slutt til 4.30