Tippetips, Molde vs Sandnes Ulf


Molde 1.22, uavgjort 7.00, Sandnes Ulf 9.00

Molde tok en knallsterk 2-0 seier mot tyske Stuttgart hjemme på Aker Stadion i Europa League. Det virker ikke som om spill i europacupen har fått laget fra Rosenes By til å kløne nevneverdig i den hjemlige serien. Solskjærs mannskap skal imidlertid vokte seg vel fra å invitere motstanderne inn i kampen, som de gjorde mot Stabæk sist (4-3) på hjemmebane. Daniel Chima Chukwu tegnet seg for tre mål mot dumpekandidaten fra Bærum, og fant på nytt veien til nettmaskene i seieren over Stuttgart. At nigerianeren scorer søndag er priset til 2.10.

Selv om Molde skal passe seg for å undervurdere Sandnes Ulf, har laget kun ett tap å se tilbake på i løpet av de åtte seneste. Hjemmeformen er ytterligere imponerende, med ett tap på de 24 seneste på Aker Stadion.

Sandnes Ulf tok et kjærkomment poeng i 0-0 kampen mot Odd Grenland sist. Begge lags trenere var skjønt enige om at kampen aldri skulle vært spilt grunnet voldsomt regnvær, selv om Ulf trengte poengene mest. Sandnes-klubben befinner seg nest nederst i Tippeligaen med 5-7-11 totalt og to poeng opp til Fredrikstad på kvalifiseringsplassen (24).

Asle Andersens mannskap har gått fire kamper uten seier nå, og har ikke knepet mer enn én trepoenger i løpet av sine 10 nyligste. Da laget holdt nullen bakover mot Odd Grenland, var det kun tredje gang denne sesongen hvor Ulvane holdt rent bakover. Fem strake tap og 16 baklengs på de siste bortekampene lover ikke godt mot gullkandidat Molde. At hjemmelaget vinner med -1 er tilgjengelig til 1.64

Beste Spill:
Sats på Daniel Chima Chukwu som målscorer til 2.10 i odds
Sats på at Molde vinner med -1 i handicap til 1.64  i odds