Tippetips: Molde vs Haugesund


Molde 1.60, uavgjort 3.40, Haugesund 5.50

Ole Gunnar Solskjær sa seg fornøyd med 0-0 mot Sandnes Ulf sist. Det viser først og fremst hvilke problemer Molde befinner seg i. 4-1 seieren over erkerivalen Aalesund i den foregående kamper, beviser uansett at laget fra Rosenes By er på gang. Molde-seier er tilgjengelig til 1.60 i odds.

Molde står ubeseiret på sine tre seneste Tippeliga-kamper, og håper at de kan klatre på tabellen i løpet av inneværende måned. Dersom Solskjær & Co skal ha forhåpninger om å bedre tabellplasseringen nevneverdig, må imidlertid motstandere som Sandnes slås. At Molde går målløse av banen torsdag kan handles til 6.00 i odds.

Ole Gunner Solskjær må klare seg uten Espen Bugge Pettersen og Victor Johansen. Trioen Børre Stenslid, Magne Hoseth og Kristoffer Vatshaug er tvilsomme.

Romsdalingene sløste med sjansene tidlig i forrige kamp, og måtte således utstå noen hektiske sluttminutter. Joshua Gatt startet på høyrekanten i 4-3-3 formasjonen, og holdt kampen ut. Magne Simonsen var på sin side tilbake på høyreback, og erstattet Mattias Mostrøm. Simonsen scorer i snitt ett mål pr sesong. Oddsen på at midtstopperen finner nettmaskene mot rogalendingene er priset til 11.00 i odds.

Haugesund var tilbake i slag med 1-0 seieren over Vålerenga søndag. Borteseier torsdag betaler 5.50 ganger innsatsen tilbake.

Det er forstsatt et stykke igjen til Araberne leverer samme angrepsspill som vi er vant til, men Alexander Søderlund var – om ikke annet – tilbake i scoringsform. Angriperen er priset til 4.60 i odds for scoring.

Torsdagens gjester stilte uforandret i seieren over Vålerenga, men må klare seg uten viktige Ugonna Anyora grunnet karantene.

I fjorårssesongen endte lagets innbyrdes oppgjør med hjemmeseier til hvert av lagene, noe som ligger i kortene også torsdag.

Beste Spill:

Sats på at Molde leder til pause og etter 90 minutter (Pause/Slutt) til 2.35 i odds

Sats på at begge lagene scorer til 1.72 i odds