Tippetips: Molde vs Brann


Molde 1.65, Uavgjort 3.90, Brann 4.70

“Nye Molde” fikk seg et skudd for baugen med 0-2 tapet mot Lillestrøm, og det er tydelig at alle de nye spillerne trenger tid på seg til å lære hverandre å kjenne. Nykommerne Per Egil Flo og Vegard Forren utgjorde stopperduoen mot LSK, en kombinasjon trener Solskjær akter å satse på i fortsettelsen. Onsdag måtte Molde ta til takke med 1-1 mot polske Legia Warzawa hjemme på Aker Stadion. Et resultat som kanskje ikke var så ille tatt i betraktning av Fredrik Gulbrandsens utvisning? Hjemmeseier lørdag er tilgjengelig til 1.65 i odds.

Laget fra Rosenes By sto ubeseiret på sine seks seneste i serien før tapet mot hardt prøvede Lillestrøm. Molde har imidlertid kun tapt én gang på eget gress i løpet av de fem nyligste i Tippeliga-sammenheng. Blåtrøyene har en rekke kvalitetsspillere i stallen, så poengene vil trolig trille inn utover høsten. Forhenværende Sandnes-spiller Tommy Høiland har fått sin debut, mens midtbanespiller Mats Møller Dæhli etter alle solemerker vil få spilleminutter i nærmeste fremtid.

Brann fikk smake sitt første hjemmetap med 1-4 mot Rosenborg sist. Og det var aldri tvil om hvor poengene skulle havne i den kampen. Laget fra Bergen ble rundspilt etter alle kunstens regler, og virket spesielt forsvarsspillet var svakt. De bakre rekker har voldt trener Skarsfjord mye hodebry, og spesielt på bortebane. Brann har ikke vunnet når på reisefot denne sesongen, men har plukket to poengdelinger på rappen mot Hønefoss og Start henholdsvis. Uavgjort lørdag er priset til 3.90 i odds.

Brann slo Ole Gunnar Solskjærs Molde i april, men selvtilliten er på bunn nå. Hjemmelaget vinner dette, og kanskje sågar komfortabelt.

Beste Spill:

Sats på 1/1 i markedet Pause/Slutt til 2.60 i odds

Sats på 2-0 i markedet Riktig Resultat etter 1. omgang til 9.00 i odds