Tippetips: Lillestrøm vs Viking


Lillestrøm 2.20, uavgjort 3.30, Viking 3.10

Jasså?, tenker vi. Skal Lillestrøm plutselig vise seg som et topplag denne sesongen? To kamper inn i årets Tippeliga, er det naturlig nok prematurt å snakke om hvem som ender opp med medaljer når vi leser 10. November av kalenderen. Det som uansett er sikkert, er at ingen såkalte eksperter hadde LSK med i sine topp-fem tips.

Lillestrøm gjorde en slett figur mot Sarpsborg (2-2) i serieinnledningen, men ryddet bort mye av slurvet i forrige helgs 2-1 seier over regjerende seriemester Molde. Kaptein Frode Kippe ble matchvinner i Rosenes By, og 35-åringen er en viktig brikke dersom det skal bli snakk om topplasseringer for Romerikingene.

Petter Vaagan Moen, Thorstein Helstad og Bjørn Helge Riise er alle kapable til å finne motstanderens mål. Den skadeutsatte Fredrik Gulbrandsen har tidligere vist at han kan finne nettmaskene. Dersom Åråsen-laget kan få samtlige 11 spillere til å fungere på én og samme tid, skal de fleste lag få problemer.

Viking tok i likhet med søndagens verter tre poeng mot Molde, men fulgte opp med tap for Brian Deanes Sarpsborg (1-2). I sistnevnte kamp var det sjansesløseri som ble Siddisenes bane, mens midtbanespiller King Osei Gyan ikke virket som annet enn kongen av feilpasninger. Viking-fansen krysser fingrene for at lagets unge ving – Yann-Erik de Lanlay – er tilbake snart. De kan fint trenge en slik spiller dersom de sliter.

Viking har kapasiteter i laget, men skal på slite mot LSK. Hjemmelaget har imidlertid ikke mer enn tre fattige seiere på eget gress å vise til siden starten av fjorårssesongen. Vi tror den fjerde kommer søndag.

Beste Spill:

Sats på at Lillestrøm leder til pause og vinner ved fulltid (HT/FT) til 3.40 i odds

Sats på over 3.5 scoringer til 3.20 i odds