Tippetips: Lillestrøm vs Strømsgodset


Lillestrøm 2.85, uavgjort 3.35, Strømsgodset 2.35

Lillestrøm har alltid noe å stri med. Ikke før romerikingene har evnet å stabilisere ligaformen – 2-2-0 på de fire seneste – får vi opplyst at trener Magnus Haglund har ”snakket” med svenske Malmö FF. Med en kontrakt som utløper etter sesongslutt kan vi tenke oss hva partene snakket om. Og spørsmålet er i forlengelsen hva de høye herrer på Åråsen akter å foreta seg? Ønsker de å ha en trener på oppsigelse sittende sesongen ut – med risikoen det er for at spillerne gir blaffen? LSKs siste hjemmekamp endte med 2-0 over Molde. Hjemmeseier mandag er tilgjengelig til 2.85 i odds.

Petter Vaagan Moen var tilbake mot Brann på bekostning av Eriling Knudtzon. Keeper Arnold Origi ble på sin side erstattet drøye 10 minutter før fulltid. Innbytter Kenneth Udjus forærte egenhendig sin gamle arbeidsgiver Brann utligningsmålet.

Strømsgodset ligger ikke mer enn tre små poeng bak serieleder Rosenborg før mandagens kamp. Skulle det bli full pott, klatrer altså Ronny Deilas gutter tilbake i tet med bedre målforskjell. Selv om drammenserne slo Sarpsborg 4-2 i siste bortekamp, er vi usikre på om vi helt skal friskmelde dem når de spiller på fremmed gress. Godsets tre foregående bortekamper endte nemlig alle med nederlag; mot Haugesund, Sandnes Ulf og Rosenborg henholdsvis. Gjestene står med 4-1-4 på bortebane denne sesongen, og seier til de mørkeblå er priset til 2.35 i odds.  

Gjestene fra Marienlyst maktet ikke å holde på 2-1 ledelsen de hadde i oppgjøret mot Rosenborg sist, og måtte således ta til takke med poengdeling. Ola Kamara har levert fire scoringer på sine tre kamper etter returen til Godset. Angriperen er priset til svært så beskjedne 2.95 i odds på scoring mandag.  

Lillestrøm er på oppadgående, selv om det gjenstår å se hvordan trenerspørsmålet vil slå ut. Godset er BingoLotto når de spille på bortebane, så H-U-B styrer vi glatt unna.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.45 i odds

Sats på Over 3.5 mål til 2.55 i odds