Tippetips, Lillestrøm vs Stabæk


Lillestrøm 1.40, uavgjort 4.75, Stabæk 6.50

 

Lillestrøm og trener Magnus Haglund ser garantert frem til serieavslutningen. Sesongen har på alle måter stått i spillerkjøpenes tegn, hvorav flere tidligere utenlandsproffer. Resultatene har imidlertid ikke stått i forhold til spillermateriellet som er hentet inn, og heller enn medaljekamp har det handlet om å holde lag som Sogndal, Sandnes Ulf og Fredrikstad bak seg.

 

3-2 seieren over Brann sist var like overraskende som den var god. Bergenserne stod med ni strake hjemmeseiere før møtet med Kanarifuglene, og kampen så lenge ut til å ende med den 10. for Terje Skarsfjords mannskap. Lillestrøms store helt i den kampen var Mathis Bolly. Angriperen tegnet seg for to scoringer mandag, og spås av flere – inkludert Thorstein Helstad – å ta turen til utlandet dersom han fortsetter i samme spor. Det skulle være mulig mot et Stabæk-lag som allerede er klare for Adeccoligaen fra kommende sesong.

 

Hjemmelaget har ikke vunnet på Åråsen på fem kamper, og har kun én trepoenger å vise til på de åtte seneste på eget gress. Vertene skal uansett vokte seg vel for å undervurdere Stabæk – noe som må ha vært en medvirkende årsak til 1-4 tapet på Nadderud tidligere denne sesongen. Gjestene noterte sitt 21. tap med 0-1 mot Viking sist, og selv om Petter Belsviks gutter spiller uten press, kan vi ikke fri oss fra å tenke hvilket formidabelt arbeid som venter etter sesongslutt.

 

Stabæk har tapt 10 av sine 13 bortekamper i 2012, og kun vunnet mot Odd Grenland relativt nylig. Lillestrøm spiller altfor mange uavgjortkamper, men skal ha kvaliteter i laget til å ta dette med god margin.

 

Beste Spill:

Sats på Mathis Bolly som målscorer til 3.00 i odds

Sats på over 3.5 scoringer til 2.15 i odds.

Bilde: Åråsen Stadion, Marius Lauritsen