Tippetips: Lillestrøm vs Sandnes Ulf


 Lillestrøm 2.00, uavgjort 3.45, Sandnes Ulf 3.50

Det skal bli interessant å se hvordan Lillestrøm-spillerne fremstår etter 1-7 tapet mot Aalesund sist. Kanarifulglenes forsvarsspill er i beste fall rufsete. La det være sagt med en gang: Skal LSK unngå å bli slaktoffer på fast basis må organiseringen i de bakre rekkene strammes kraftig opp. Magnus Haglunds menn står med 3-2-4 hittil, og på Åråsen går det relativt greit. Lagets eneste tap kom mot Viking (0-1), men 2-2 mot Sogndal er ikke godt nok. LSK-seier kan handles til 2.00 i odds.

Klubbens svenske trener uttalte da han ble ansatt, at det ville ta lang tid før man kunne regne Lillestrøm som en seriøs utfordrer til topplasseringene. Så sant, så sant. Den godeste Haglund må krysse fingrene for at Frode Kippe, Erling Knudtzon, Stian Ringstad og Fredrik Stoor er tilbake før torsdagens oppgjør.

Klubbens toppscorer - Petter Vaagan Moen - er tilbake etter karantene. Hamarsingen har seks mål på samvittigheten foreløpig, og totalt 12 seriemål i løpet av 31 kamper for gultrøyene etter overgangen fra QPR. Oddsen på en ny Vaagan-Moen fulltreffer er 2.50. Lillestrøm solgte Mathis Bolly til Fortuna Düsseldorf i januar. La oss tippe at den neste spillereksporten heter Ohi Omoijuanfo. Angriperen har skrevet seg inn i målprotokollen to ganger denne sesongen, og sørget for LSKs utligningsmål i Aalesund sist. Oslo-gutten er priset til 3.00 på scoring torsdag

Gjestene fra Rogaland kan vise til 2-3-4 i sesonginnledningen, hvorav seirene har kommet mot to av divisjonens storkanoner – Tromsø (1-0) og Rosenborg (1-0). At trepoengerne i tillegg har kommet på bortebane forteller oss to ting: 1) At Sandnes-klubben trolig undervurderes av mange, og 2) At laget spiller uten press på fremmed gress. At Asle Andersens gutter stikker av med seieren torsdag er priset til 3.50 i odds.

Tommy Høiland er lagets toppscorer med sine tre fulltreffere, hvorav to kom i 2-3 tapet mot Sarpsborg. Den tidligere Viking-spilleren kan handes til 3.60 i odds på ny scoring torsdag.

Ulvene er trolig godt fornøyd med å ha holdt regjerende seriemester Molde til 0-0 i forrige seriekamp. Poengdeling var på alle måter en kjærkommen opptur etter to strake tap. Det finnes åpenbare kvaliteter i laget, og de skal være bedre enn hva de fikk vist i fjorårssesongen.

De lyseblå må klare seg uten Nils Petter Andersen, mens det er en kamp mot klokka for Vegard Aanestad.

Tippeligaens rauseste forsvar møter seriens svakeste angrep. Vi skal imidlertid ha i mente at Sandnes banket Lillestrøm 3-1 på Åråsen i fjor.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.60 i odds

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.85 i odds