Tippetips, Lillestrøm vs Odd Grenland


Lillestrøm 2.05, uavgjort 3.50, Odd Grenland 3.30

Lillestrøm befinner seg fortsatt med begge beina godt plassert i nedrykksstriden. Selv om Romerikingene vel og merke befinner seg seks poeng foran Sandnes Ulf, som innehar den øverste nedrykksplassen, må Haglunds gutter skjerpe seg nå.

Vertene tapte forrige kamp 0-1 mot Sogndal, og Fredikstad ligger nå bare tre små poeng bak Kanarifuglene. Lillestrøm har faktisk ikke evnet mer enn én trepoenger på sine syv seneste på Åråsen i seriesammenheng, og har kanskje vært sesongens største skuffelse, mannskapet tatt i betraktning. Kun to ganger har hjemmepublikummet kunnet feire tre poeng på eget gress. Det er nest svakest i Eliteserien.

Dag Eilef Fagermos gutter har så visst ikke så mye bedre form å vise til. Etter 0-1 tapet mot Rosenborg har det fulgt ytterligere fire kamper uten seier. Telemarkingene har evnet uavgjort mot Molde hjemme på Skagerak Arena, mens de tok alle poengene i Haugesund noen uker tilbake. Det skal legges til at Odd Grenland på samme tid har spilt 0-0 mot dumpekandidaten Sandnes Ulf og tapt mot Stabæk.

Begge lagene trives best på bortebane, hvor presset sikkert er langt mindre. Ingen av klubbene kan ta seg råd til å tape, men det spørs om noen evner å vinne. Dette lukter uavgjort lang vei, og oddsen på at så skjer er 3.50.

Beste Spill

Sats på uavgjort til 3.50

Sats på under 2.5 scoringer til 2.00

Bilde: Åråsen Stadion, Marius Lauritsen