Tippetips: Lillestrøm vs Molde


Lillestrøm 2.75, uavgjort 3.30, Molde 2.45

Hjemmelaget har rotet seg inn i nedrykksstriden nok en gang. Utrolig når man ser på antallet kvalitetsspillere som har kommet inn dørene på Åråsen. Fugla befinner seg i skrivende stund på 12. plass i Tippeligaen, men la deg ikke lure. Det er kun tre poeng foran den desiderte tabelljumboen Start. Lillestrøm kunne uansett feire en sjelden gevinst mot Sarpsborg (1-0) sist. Og hvem andre enn den nåværende Molde-spilleren Fredrik Gulbrandsen satte inn vinnermålet i Østfold? Hjemmeseier er priset til 2.75 i odds.

Magnus Haglunds menn satte punktum for tre strake tap med seieren over Brian Deanes Sarpsborg. Laget hadde heller ikke evnet å finne nettmaskene en eneste gang (0-1, 0-1, 0-2) i løpet av samme periode. Lillestrøm har like fullt en god hjemmestatistikk denne sesongen, men begge tapene har kommet uten at LSK har maktet å score. At hjemmelaget går målløse av banen kan handles til 3.50 i odds.

Gjestene fra Rosenes By ligger a poeng med vertene – og der slutter også enhver likhet. Molde har midler til å hente forsterkninger når problemene banker på døra – og Ole Gunnar har da vitterlig kjøpt en halv startellever denne sommeren. Vegard Forren, Per Egil Flo, Mats Møller Dæhli, Tommy Høiland og Fredrik Gulbrandsen er alle tilvekster.

Molde har kun tapt én av sine 10 seneste i serien (4-5-1), og kikker oppover på tabellen snarere enn over skuldra. Blåtrøyene greide 1-1 mot et vrient Viking-lag sist, og det er seks kamper siden sist tap i Tippeligaen. Sligo Rovers ble slått 3-0 i Champions League-kvaliken, noe som sikkert har gitt bittelitt ekstra selvtillit. Oddsen på borteseier er 2.45.

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.30 i odds

Sats på Fredrik Gulbrandsen som målscorer til 3.40 i odds