Tippetips, Lillestrøm vs Haugesund


Lillestrøm 1.75, uavgjort 4.00, Haugesund 4.00


Magnus Haglunds mannskap står med tre strake gevinster, og begynner dermed å få dreis på stjernemannskapet. 2-1 seieren over Vålerenga i forrige kamp var garantert en karamell av de sjeldne, og betyr samtidig at romerikingene kan klatre forbi VIF med seier søndag. En trøblete sesong kan dermed ende med åttendeplass. Ikke verst tatt i betraktning at LSK var dumpekandidat for ikke mange uker siden.


Lillestrøm har heller ikke tapt mer enn én av sine syv seneste på eget gress (2-4-1), men er nødt til å konvertere flere poengdelinger til trepoengere dersom det skal bli snakk om medaljer kommende sesong.


Gjestene fra Rogaland satte punktum for en skuffende kamprekke med en knepen 1-0 seier over Viking sist. En sen scoring av midtbanespiller Tor Andre Andreassen ble tungen på vektskåla. Klubben befinner seg på syvendeplass i Tippeligaen, og har mulighet til å klatre ytterligere én plass med seier over Kanarifuglene. Jostein Grindhaugs gutter har imidlertid trøblet på bortebane, og hadde tapt samtlige fem av de foregående før 2-2 mot Aalesund for to uker siden.


LSK klarte å få med seg ett poeng i det omvendte oppgjøret på Haugesund Stadion (1-1). Vi tror det blir full pott søndag.


Beste Spill:

Sats på Mathis Bolly som kampens første målscorer til 3.75


Sats på 4-1 til 24.00

Bilde: Åråsen Stadion, Marius Lauritsen