Tippetips, Hønefoss vs Sandnes Ulf


Hønefoss 2.05, uavgjort 3.50, Sandnes Ulf 3.30

 

Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud har høstet mange lovord, hvorav betegnelsen ”En av Norges meste spennende trenere” er en gjenganger. Selv om Ringerike-klubben vel og merke visse begrensninger med henblikk på spillermateriell, bør Smerud kanskje legge bort det pene pasningsspillet og heller fokusere på poeng ut sesongen. Hønefoss står nemlig med 10 strake kamper uten seier, og 0-4 mot Odd Grenland sist var en ren tristesse.

 

Laget holdt ut i en snau time, men klappet sammen på en måte vi ikke var vant til å se tidligere i sesongen. Klubbens ellers så solide forsvarsspill var forduftet som dugg for solen, og slik serieform hadde stinket nedrykksstrid. Hvis det ikke hadde vært for lagets gode form tidlig i sesongen, vel og merke. Selv hjemme på AKA Arena har ting gått trått. Hønefoss har ikke vunnet på eget gress på de fem seneste forsøkene, selv om bare én av kampene har endt med tap. De to nyligste hjemmekampene har endt uten baklengs, og Sandnes Ulf skal således få det vanskelig.

 

Gjestene har alt å spille for, noe de beviste i 5-1 seieren over bunnkollega Fredrikstad lørdag. Trepoengeren satte punktum for seks kamper uten seier, til alt overmål uten kaptein Aksel Berget Skjølsvik på banen. Laget har uansett store problemer på bortebane, og har tapt sine syv seneste på fremmed gress.

 

Beste Spill:

Sats på at Christian Gytkjær scorer til 4.90

Sats på at begge lag scorer til 1.55


Bilde: AKA Arena,
ChickenFalls