Tippetips: Hønefoss vs Odd


Hønefoss 2.30, uavgjort 3.40, Odd 2.90

Vi skal ikke forsøke å fortelle våre lesere at Hønefoss er et topplag, men Odd er vitterlig et av seriens desidert svakeste lag. Gjestene fra Telemark står nemlig bokført med 11 poeng etter 12 serierunder, og priset til elendige 2.90 på borteseier. Bare til sammenligning: Lillestrøm-seier på Alfheim betaler 6.00 ganger innsatsen(!).

Hønefoss satte punktum for en rekke gode resultater i mai med 0-4 mot Molde. Ole Gunnar Solskjærs gutter har på alle måter bevist at resultatet ikke bare var et blaff, og vi skal følgelig ikke legge altfor stor vekt på nevnte når vi vurderer Leif Gunnar Smeruds Hønefoss. Ringerikingenes gode borteresultater har bevist at de er en lei nøtt for noen og enhver i Tippeligaen. Det er imidlertid mangel på stabilitet hjemme på AKA Arena som har vært det store problemet. 2-1-2 er ikke godt nok dersom dersom de skal holde betryggende avstand til nedrykkskobbelet – Odd inkludert. Hjemmeseier er tilgjengelig til 2.30 i odds.

Hønefoss har funnet veien til nettmaskene fem ganger i løpet av like mange kamper på eget gress denne sesongen. Det er uansett langt bedre enn hva Dag Eilev Fagermos elever har maktet i sine fem bortekamper. Herolind Shalas straffemål mot Tromsø 1. April er klubbens eneste nettkjenning på bortebane. At Odd går målløse av banen er priset til 3.15 i odds.

Oddrane ønsker trolig å glemme det meste av hva som har skjedd i 2013, selv om de rundet av med 3-0 over nedrykkskandidaten Sandnes Ulf like før sommerferien. Selv om kampen garantert ga Grenlands-klubben kjærkommen selvtillit, må mesteparten ha forsvunnet allerede da de tapte 1-2 mot Adeccoliga-laget Bodø Glimt onsdag.

Hønefoss er jevnt over en trøblete motstander, mens Odd rett og slett ikke synes å ha kvalitetene som trengs for å overleve i Tippeligaen. Vi tror at det beste Odd kan håpe på er uavgjort.

Beste Spill:

Sats på under 1.5 scoringer til 3.60 i odds

Sats på 0-0 og 1-0 til 11.50 og 8.50 henholdsvis