Tippetips: Hønefoss vs Lillestrøm


Hønefoss 2.20, uavgjort 3.30, Lillestrøm 3.15

Hønefoss tok med seg ett poeng fra borteoppgjøret mot Viking sist (0-0). Dersom Leif Gunnar Smeruds menn fortsetter i samme spor, med beinhard jobbing, kan vi garantere en plass trygt midt på tabellen. Ringerikingene har imidlertid ikke vunnet mer enn én av sine åtte seneste, noe som forklarer den relativt høye hjemmeoddsen på 2.20.

Trener Smerud foretok to endringer startelleveren som møtte Viking sist. Pål Erik Ulvestad og Kenneth di Vita Jensen fikk tillit på bekostning av Heiner Mora og Erik Midtgarden.

”Det føles som et tap og er jævlig kjipt. Vi klarer ikke å frosvare oss på et eneste innlegg. Jeg tror problemet ligger i hodet på oss”, uttalte Lillestrøms islandske midtbanespiller Palmi Rafn Palmason til Romerikes Blad etter 2-2 mot Sandnes Ulf.

Selv om Kanarifuglene gjorde sine saker langt bedre enn i 1-7 tapet mot Aalesund, var poengdelingen mot Siddisene to bortkastede poeng. Ergrelsen blir selvsagt ytterligere forsterket av det faktum at LSK ledet 2-0. Den ellers så tålmodige Kanarifansen begynner så smått å bli utålmodige, noe som kan tilskrives fire strake kamper uten seier (0-2-2). Oddsen på at Magnus Haglunds gutter vinner er 3.15.

Isak Scheel og midtbanespiller Moryke Fofana var de eneste endringene i laget som ble sendt hjem som slakoffer fra Aalesund. Sistnevnte ser i beste fall ut som Bambi på glattisen, og man kan spørre seg om hva ivorianeren gjør på banen. 20-åringen har eksempelvis et hardere ballmottak enn skudd - en luksus LSK ikke kan unne seg der de ligger på 10.plass.

Gjestene fra Romerike er kronisk avhengige av midtbanespiller Petter Vaagan Moen. Den tidligere Ham-Kam, Brann og QPR-spilleren står bokført med seks fulltreffere denne sesongen, og er priset til 7.00 i odds på å score kampens første mål.

Beste Spill:

Sats på Over 4.5 scoringer til 5.50 i odds

Sats på Petter Vaagan Moen som kampens første målscorer til 7.00 i odds