Tippetips, Haugesund vs Viking


Haugesund 2.25, uavgjort 3.50, Viking 2.90


Haugesund kjempet seg tilbake i kampen, og sikret 2-2 mot Aalesund forrige helg. Atter igjen må svakt forsvarsspill ta skylden for poengtap, mens angrepsspillet som vanlig var av god klasse. Klubben står kun med én seier på sine fem seneste i seriesammenheng, og er fremdeles ikke sikret en plass på øvre halvdel. Laget var tidligere en ”bankers-kandidat” på eget gress, men har nå tapt to av sine fire siste hjemme på Haugesund Stadion. Forrige hjemmekamp endte noe ufortjent med 2-3 tap mot gullkandidat Strømsgodset.


Viking tok et nytt steg mot en plass blant de fem beste i årets Tippeliga med 2-1 seieren over Brann sist. Gjestene fra Bergen er de fremste konkurrentene til nettopp femteplassen, selv om Kjell Jonevrets mannskap befinner seg fire poeng foran Terje Skarsfjords Brann.


Viking har faktisk ikke tapt på syv seriekamper, og har kun ett eneste nederlag på samvittigheten på sine 15 nyligste. Slik form gjør at mange også snakker om muligheten til å knipe fjerdeplassen foran øynene på Tromsø. Siddisene har heller ikke tapt på sine syv seneste bortekamper. Det burde i alle fall bli ett poeng på Viking søndag.


Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.50

Sats på uavgjort til 3.50