Tippetips: Haugesund vs Vålerenga


Haugesund 1.78, uavgjort 3.50, Vålerenga 4.50

Jostein Grindhaugs gutter befinner seg på 8.plass etter 0-0 mot Rogalandsrivalene Viking sist (3-2-3 totalt). Haugesund kan med rette føle at de burde ha vunnet, men poengdelingen satte uansett punktum for to strake tap (Tromsø 1-2 og Sarpsborg 0-1). Hjemmeseier betaler 1.78 ganger innsatsen.

Spørsmålet er hvor Arabernes scoringsegenskaper har forsvunnet? Vel og merke har angriperen Alexander Søderlund vært ute den siste tiden, men det forklarer ikke alene lagets ene fulltreffer i løpet av tre kamper. Oddsen på at hjemmelaget går målløse av banen er 5.25. Heller enn å fokusere i overkant på Søderlund, bør du merke deg at Christian Gytkjær har bokført tre scoringer denne sesongen. Dansken, som nettet åtte ganger på 12 kamper på utlån til Sandnes Ulf forrige sesong, er tilgjengelig til 5.50 i odds som første målscorer.

Søderlund er som nevnt tilbake etter skadeopphold, mens Tor Andre Andreassen trolig blir å finne på midtbanen igjen.

Da vi trodde Kjetil Rekdal og Vålerenga hadde fått sesongen på rett kjøl, kom 1-2 tapet mot Hønefoss. Det betyr at Oslo-klubben står med 3-0-5 hittil, og en foreløpig 13.plass. Hønefoss er ikke blant seriens skarpeste kniver, og det var sånn sett en grei pekepinn på VIFs nivå. Resultatet var klubbens tredje 2-1 på like mange kamper. 2-1 i favør av gjestene kan handles til 16.00 i odds.

La oss tippe at ”I” atter igjen akter å foreta omfattende endringer i startelleveren. Daniel Fredheim Holm vikarierte for utestengte Fegor Ogude sist, mens Diego Calvo og Mos ble henvist til benken.  

Ingen av disse lagene har vært i nærheten av å kunne kalles stabile. Gjestene fra hovedstaden har til gode å spill uavgjort (3.50), men denne kampen er vidåpen. Vålerenga har tapt tre av sine fire kamper på fremmed gress, så vi heller mot hjemmelaget her.

Beste Spill:

Sats på at Haugesund vinner eller spiller uavgjort til 1.18 i odds.

Sats på Under 2.5 scoringer til 2.00 i odds.