Tippetips: Haugesund vs Sogndal


Haugesund 1.55, uavgjort 3.80, Sogndal 6.00

Haugesund imponerte stort i 5-1 seieren over Molde på Aker Stadion. Selv om kalasseieren overgikk våre forventninger, kan vi trygt fastslå at Araberne har funnet tilbake til angrepsformelen vi kjenner så godt fra tidligere. Christian Gytkjær viste nok en gang at han er en av Tippeligaens beste angripere, og tegnet seg for hat-trick. Alexander Søderlund er på gang igjen, og skrev seg inn i målprotokollen ved én anledning mot laget fra Rosenes By. At Gytkjær og Søderlund scorer mandag, er priset til 2.25 og 2.60 i odds henholdsvis.

Midtbanespiller Ugonna Anyora var ute med karantene i oppgjøret mot Ole Gunnar Solskjærs gutter. Erstatter Michael Haukås noterte seg til alt overmål for scoring. Oddsen på at den forhenværende Bodø-Glimt spilleren scorer er 4.30.

I likhet med mange andre lag, hadde Sogndal store problemer i borteoppgjøret mot Strømsgodset sist. 1-3 tapet var ikke overraskende, og laget fra Fruktbygda kunne ta med seg mye positivt fra kampen i Drammen. Angriperen Malick Mane er så absolutt et navn å se opp for, etter fire scoringer i løpet av de fem seneste. Senegaleseren er tilgjengelig til 4.30 på å score mandag.

Sogndal har kun vunnet én av sine fem bortekamper denne sesongen (1-2-2). Jonas Olssons menn er rett og slett nødt til å sanke poeng oftere på fremmed gress, dersom de skal ha forhåpninger om å forbedre sin foreløpige 11.plass. Sogndølene slo Molde 2-1 for en drøy måned siden. Det samme resultatet kan handles til 35.00 i odds.

Hannu Patronen var tilbake i Sogndal-forsvaret mot Strømsgodset, på bekostning av Per Egil Flo. Sistnevnte og midtbanespiller Rune Bolseth er navn med spørsmåltegn bak.

Disse lagene delte poengene ved begge anledningene i fjorårssesongen. Trener Jostein Grindhaugs mannskap er uansett nødt til å være våre favoritter etter maktoppvisningen mot Molde.

Beste Spill:

Sats på at hjemmelaget scorer i hver av omgangene til 2.45 i odds

Sats på Alexander Søderlund som kampens første målscorer til 5.50 i odds