Tippetips, Haugesund vs Fredrikstad


Haugesund 1.65, uavgjort 3.75, Fredrikstad 5.00

Haugesund er plassert så midt på tabellen som det er mulig med sin åttendeplass. 9-7-8 er totalen i seriesammenheng hittil, men laget fikk skikkelig juling med 2-5 mot Rosenborg forrige søndag. Geir Fevang ga gjestene ledelsen på Lerkendal, og kan vise til fire fulltreffere på sine seks seneste kamper. En ny scoring denne helgen er priset til 3.75.

Det er primært innsatsen hjemme på Haugesund Stadion som gjør at hjemmelaget fortsatt er med i kampen om en plass blant de fem beste i Tippeligaen. Trener Grindhaug har ledet Haugesund til tre seiere på lagets fire seneste på eget gress, og kun ett tap på de siste fem. En ny hjemmeseier er tilgjengelig til 1.65

Gjestene fra plankebyen forsøker desperat å unngå degradering. Da handler det om å holde Sandnes Ulf (22) og Sogndal (24) på en armlengdes avstand. Fredrikstad befinner seg i øyeblikket på de viktige kvalifiseringsplassen, men har bare to poeng ned til rogalendingene Sandnes, som på sin side har én kamp mindre spilt.

Før 1-2 tapet mot Vålerenga mandag, kunne Fredrikstad vise til tre strake seiere. Selv om det er bedring å spore – spesielt fremover på banen – er gjestene nødt til å vinne sin tredje bortekamp på rad for å skaffe seg et pusterom i nedrykksstriden. Vi tror det er for mye forlangt av et lag som trolig er tilbake til gamle syndes før heller enn senere.

Beste Spill:
Sats på Haugesund til 1.65 i odds
Sats på Geir Fevang som målscorer til 3.75 i odds

Bilde: "Haugesund Stadion", Rune Sattler