Tippetips, Fredrikstad vs Molde


Fredrikstad 2.30, uavgjort 3.50, Molde 2.85

Fredrikstad trenger poengene, mens gjestene Molde burde være godt fornøyd med at seriegullet allerede er i boks. Ole Gunnar Solskjær har vært tydelig på at han prioriterte Tippeliga-triumf fremfor Europa League-suksess. Nå som gullet allerede befinner seg trygt i pokalskapet på Aker Stadion, spørs det om ikke spillerstallen disponeres smart med henblikk på viktigere oppgaver.

FFK befinner seg nest nederst i serien, men kan vise til 4-2 og 1-0 mot Odd Grenland og Rosenborg henholdsvis på sine to seneste. Robert Stene ble Fredrikstads store helt med seiersmålet på Lerkendal.

Molde står på sin side ubeseiret på de åtte seneste i seriesammenheng (5-3-0), selv om vi skal helt tilbake til 12. August for å finne sist de blåkledde vant på fremmed gress. Den gangen endte det 1-0 mot erkerivalen Aalesund, mens fasiten deretter er 0-3-1.

Laget fra Plankebyen bør være fullt motiverte her, mens de tilreisende moldenserne ikke har noen ting å spille for. Verdt å merke seg er imidlertid at Molde har vunnet sine fem seneste seriekamper mot Østfold-klubben – senest 2-0 i mai.

Beste Spill:

Sats på over 3.5 scoringer til 2.65

Sats på at Fredrikstad scorer i begge omgangene til 3.15