Tippetips, Fredrikstad vs Brann


Fredrikstad 2.15, uavgjort 3.50, Brann 3.10

Fredrikstad befinner seg på kvalifiseringsplassen i Eliteserien, med tre poeng opp til Sogndal på sikker plass. Laget fra plankebyen står bokført med 4-0-6 på de 10 seneste i seriesammenheng, hvorav de to nyligste kampene har endt med knepne ettmålstap, 0-1 og 1-2. Trond Amundsen har jobbet bra med mannskapet, og det er verdt å merke seg at Fredrikstad stod med tre strake trepoengere i forkant av tapene mot Vålerenga og Haugesund.

Formen på eget gress har svingt fra svært godt til elendig de siste ukene. Nesten annenhver kamp ender med tap/seier, men de vant tross alt 2-0 mot Tromsø en tid tilbake.

Byen er Bergen, og laget er… vel, kronisk ustabilt. Terje Skarsfjord har sikkert lurt på hvorfor klubben er som natt og dag fra eget gress til bortekamper. 2-2-8 når på reisefot er faktisk bare målforskjellen bedre enn Sandnes Ulf . Sistnevnte har seriens nest svakest bortestatistikk. Nå begynner imidlertid klubbens nyervervelser og unggutter endelig å levere varene. 17-åringen Bård Finne står bokført med tre fulltreffere på sine fem innhopp denne sesongen, og 20-åringen Kristoffer Larsen sikret lagets niende hjemmeseier på rappen. Brann har faktisk ikke tapt mer enn to ganger på sine 10 nyligste i Eliteserien (6-2-2).

Fredrikstad har vist oppadgående, knepne nederlag til tross, mens Brann slett ikke er noe bortelag å snakke om. Skal vi tippe at begge lag sier seg fornøyd med ett poeng?

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.50 i odds

Sats på over 2.5 scoringer til 1.45 i odds

Bilde: Fredrikstad Stadion, Arnemann