Tippetips, Brann vs Tromsø


Brann 2.20, uavgjort 3.50, Tromsø 3.00


Branns muligheter til en topp fem-plassering fikk seg et kraftig skudd for baugen med 1-2 tapet mot Viking sist. Bergenslaget står dermed med to strake tap, noe som ikke har skjedd siden april. Terje Skarsfjord har slitt med misnøye i spillergruppa, men tingenes tilstand skal etter sigende være tilbake til ”normalen” (er ikke krise normaltilstanden i Brann?).


Brann befinner seg nå fire poeng bak Viking som innehar femteplassen i skrivende stund. Vålerenga følger hakk i hæl i jakten på sjetteplassen, og vi kan kjapt oppleve at hjemmelaget ender på en meget skuffende syvendeplass når vi gjør opp status etter sesongslutt. Forrige kamp på Brann Stadion endte 2-3 mot Brann, men rødtrøyene stod bokført med ni strake hjemmeseiere før den tid. Trener Skarsfjord disponerer et ungt og spennende mannskap, som vi garantert vil få se mer til kommende sesong.

Tromsøs muligheter til medaljer forsvant trolig med 1-1 i kampen mot Molde forrige lørdag. Keeper Benny Lekstrøm forærte gjestene kampens første scoring, og slikt straffer seg mot et lag av Moldes kaliber. Laget kjempet seg riktignok tilbake igjen i kampen, og hadde flere muligheter til å avgjøre.


Trener Per Mathias Høgmo forsvinner etter sesongen. Nå som utsiktene til medaljer også er forsvinnende små, spørs det hvilen motivasjon ”Gutan” tar med seg inn i søndagens oppgjør. Tromsø er ikke helt patent på fremmed gress, og har tapt mot både Sogndal og Vålerenga nylig.

Beste Spill:

Sats på Brann til 2.20

Sats på 3-1, 4-1 og 5-1 til 16.00, 30.00 og 70.00 i odds henholdsvis (nå på tampen av sesongen er det mange pussige resultat)