Tippetips: Brann vs Sarpsborg


Brann 1.56, uavgjort 3.80, Sarpsborg 5.90

Brann er hjemmelaget med stor ”H”. Terje Skarsfjords menn står nemlig med seks strake gevinster i Bergen, og kun én eneste baklengs. Hjemmelaget er priset til 1.56 for seier søndag. Verdt å merke seg er at Branns fire siste på eget gress har endt 2-0. Det samme resultatet betaler 9.00 ganger innsatsen tilbake.

Rødtrøyenes borteforbannelse fortsatte med sesongens femte tap – mot Tromsø. Oppgjøret representerte samtidig lagets andre kamp hvor de ikke har evnet å score på bortebane i 2013. Det var imidlertid bedring å spore, og Brann var i sannhet uheldige da Tromsø ble tildelt et tvilsomt straffespark. At Sarpsborg får muligheten fra krittmerket er priset til 10.00 i odds.

Hassan El Fakiri byttet nok en gang plass med Erdin Demir i Branns forsvar mot Tromsø. Angriper Bård Finne måte vike plassen til fordel for Kristoffer Larsen, til tross for førstnevntes solide figur mot Aalesund i det foregående oppgjøret. Erik Huseklepp og Amin Askar er lagets toppscorere med tre fulltreffere hver. Oddsen på at duoen scorer i løpet av kampen er 2.55 og 2.65 henholdsvis.

Østfolds stolthet – Sarspborg – kan vise til høyst habile 3-5-3 før sommerpausen setter inn. Ikke minst viste Brian Deanes menn at de er en hard nøtt da de kom tilbake tre ganger mot Vålerenga sist (3-3). Til tross for at Tippeligaens nykommer har kjempet beundringsverdig i samtlige kamper, har de kun én borteseier å vise til – 1-0 mot Haugesund 5. mai. Lagets to nyligste på fremmed gress har derimot endt med solide tap (0-5 og 2-4) mot Tromsø og Rosenborg. Borteseier vil være en overraskelse, noe som gjenspeiles i oddsen – 5.90.

Jeremy Berthod var tilbake i lagoppstillingen mot Vålerenga. 29-årigen med kamper for Lyon og Monaco sørget for poengdeling med sin scoring i siste spilleminutt sist. Oddsen på at venstrebacken scorer søndag er 18.00.

Beste Spill:

Sats på at Brann vinner til 1.56 i odds

Sats på 2-0 til 9.00 i odds