Tippetips, Brann vs Lillestrøm


Brann 1.58, uavgjort 4.00, Lillestrøm 5.25

Brann kan klatre forbi Tromsø på fjerdeplassen med en solid seier over Lillestrøm mandag. Bergensernes hjemmeform, kombinert med gjestenes elendige sesong sett under ett, gjør det til en sannsynlighet.

Terje Skarsfjords mannskap måtte slite hardt for å få med seg seieren fra Fredrikstad sist. Seiersmålet kom først godt på overtid, og var strengt tatt et selvmål. Etter 4-3 seieren har Brann kun tapt én av sine seks seneste i Tippeligaen. Vel så gledelig som tre poeng, er at Brann er i ferd med å få frem en ny og spennende generasjon spillere. Kristoffer Larsen var sentral mot laget fra Plankebyen, og tegnet seg for sitt andre mål på like mange kamper.

Hjemme i Bergen er det svært få som tukter Brann. Ni strake seiere er fasiten (10 kamper ubeseiret), hvor gevinster mot både Molde og RBK er inkludert.

Magnus Haglunds mannskap måtte nok en gang rusle av banen uten full pott, etter atter en grei forestilling. 1-0 ledelse mot Odd Grenland endte – som så mange ganger tidligere – med 1-1 og ny poengdeling. Hele 11 ganger har Lillestrøm måttet ta til takke med uavgjort denne sesongen. Og da er det ikke rart Kanarifuglene befinner seg på 12.plass med 29 poeng.

Klubbens nyervervelser har stort sett floppet alle som en, med Petter Vaagan Moen som et hederlig unntak. Den forhenværende QPR-spilleren står med fem scoringer på 19 seriekamper for LSK. Ny scoring for ”Mjøsas Beckham” er priset til 4.30.

Èn svale gjør som kjent ingen vår, og Lillestrøm sliter på Brann Stadion.

Brann slo Lillestrøm 4-3 i det omvendte oppgjøret tidligere i sesongen. Det samme utfallet er priset til 50.00 mandag. Bergenserne har vunnet åtte av de 11 nyligste mot Lillestrøm, og med Ojo, Karlsen og Huseklepp borger alt for at poengene blir igjen på Vestlandet.

Beste Spill:

Sats på Brann til 1.58

Sats på over 3.5 scoringer til 2.00

Sats på Kim Ojo som kampens første målscorer til 6.25

Bilde: Brann Stadion, Alasdair McLellan