Tippetips, Brann vs Haugesund


Brann 2.00, uavgjort 3.60, Haugesund 3.45

Brann var uslåelige hjemme i Bergen frem til tapet mot Rosenborg (4-1). Før den tid stod rødtrøyene med 8-0-0 på eget gress. Etter den tid har Brann måttet tåle uavgjort mot både Lillestrøm og Strømsgodset. På bortebane har bergenserne derimot vært elendige hele sesongen 1-3-9, og laget har nå lite å spille om resten av sesongen. Brann befinner seg nemlig på syvendeplass i Tippeligaen, og etter det overraskende tapet mot Mjøndalen, har ikke Terje Skarsfjord engang cupspill å glede seg over denne høsten. Hjemmeseier fredag er priset til 2.00 i odds.

Torsdag forlenget midtstopper Henrik Gjesdal (20) sin kontrakt med Brann. Bård Finne har på sin side skrevet under for FC Köln, og er skjøvet ut i den berømmelige kulden. Flere røster krever at Skarsfjord bruker Finne i sesonginnspurten, hvis angriper er priset til 2.90 i odds på å score mot Haugesund.

Kristoffer Larsen har gått glipp av Branns fire seneste kamper, etter at han fikk albuen ut av ledd på trening. Selv om 21-åringen er tilbake i trening, spøker det for deltagelse også mot Haugesund. Martin Pusic må på sin side følge fredagens oppgjør fra tribunen grunnet gule kort, mens målvakten Piotr Leciejewski trolig er tilbake etter hjernerystelse.

Sett i lys av kampforløpet har Haugesund all mulig grunn til å være fornøyd med poendelingen mot Molde sist (1-1). Oppgjøret hjemme i Rogaland var atter igjen en kamp hvor Araberne evnet å knipe poeng mot antatt sterkere motstand. Innsatsen på bortebane har vært habil for trener Grindhaugs gutter 3-4-5. Borteseier er priset til 3.45 i odds. Verdt å merke seg er at lagets tre seneste kamper har endt 1-1. Det samme resultatet fredag kan handles til 7.50 i odds.

Klubbens nøkkelspiller Christian Gytkjær hadde en heller rolig dag på jobben mot Molde. Angriperen omsettes til 3.15 i odds for scoring mot Brann.

Branns to seneste kamper har endt uavgjort (Strømsgodset og Aalesund), mens gjestene har delt poengene broderlig i hele tre på rad. Haugesund er fortsatt med i kampen om medaljer, men befinner seg tre poeng bak Viking. Brann taper sjelden i Bergen, mens Haugesund ikke tar mange trepoengere når på reisefot. Kan det ende uavgjort igjen fredag?

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.60 i odds

Sats på 1-1 til 7.50 i odds