Tippetips: Aalesund vs Viking


Aalesund 2.12, uavgjort 3.45, Viking 3.20

På samme måte som blant andre Brann og Tromsø, har Aalesund en ganske annen fasit alt etter om de spiller på hjemme – eller bortebane.  De er fortsatt ubeseiret på eget gress denne sesongen, mens de ikke har vunnet en eneste kamp når på reisefot. At Tango-trøyene vinner er priset til 2.12 i odds.

Jan Jönssons menn møtte vel og merke tøff motstand i bortekampene i mai, men det endrer ikke det faktum at de er nødt til å heve seg flere hakk. Etter en sterk start på sesongen, har Aalesund tapt seg. Klubben besitter imidlertid en rekke kvalitetsspillere, noe som gjør at supporterne har grunnlag for optimisme.

Sunnmøringene slet med en lang skadeliste før sommerferien, men situasjonen ser langt bedre ut nå. Like fullt: Aalesund må finne seg i å ha tre førstelagsspillere på skadelista, og må til alt overmål belage seg på å klare seg uten rekordkjøpet Abderrazak Hamdallah grunnet suspensjon. Midtbanespiller Tremaine Stewart og Jo Nymo Matland er tilbake.

Viking har vært gode denne sesongen, og befinner seg i skrivende stund på en høyst fortjent tredjeplass i Tippeligaen. Kjell Jonevrets mannskap tok seg ubeseiret gjennom de fem siste kampene før sommerpausen satte inn. Kanskje mest overbevisende: Siddisene vant to strake på fremmed gress, uten viktige Berisha med i startoppstillingen. Laget er generelt svakt forspekt i angrep, men har en tilsvarende imponerende midtbane. Veton Berisha er tilbake til søndagens oppgjør, noe som betyr at Viking har et berettiget håp om poeng. Borteseier er tilgjengelig til 3.20 i odds.

Aalesund er sterke på hjemmebane, men magefølelsen peker i retning Viking nå. Dersom vi fjerner muligheten for uavgjort, betaler Viking-seier 2.35 i odds. Godt betalt, sier vi!

Beste Spill:

Sats på over 2.5 scoringer til 1.80 i odds

Sats på Viking-seier i markedet for ”Pengene tilbake ved uavgjort” til 2.35 i odds