Tippetips: Aalesund vs Start


Aalesund 1.44, uavgjort 4.50, Start 6.20

De færreste snakker om Aalesund som en seriøs gullkandidat. Sannheten er likevel at Tangotrøyene kun ligger fem små poeng bak serieleder Rosenborg. Jönsson & Co møter nettopp Rosenborg neste helg, mens Godset venter hjemme på Color Line Stadion den 20. oktober. Før den tid skal Aalesund konsentrere seg om Mons Ivar Mjeldes dumpekandidat Start. På eget gress står hjemmelaget med 6-3-1 denne sesongen, og er tilgjengelig til 1.44 i odds på seier søndag.

Jan Jönssons gutter står med tre strake seiere, og har faktisk ikke tapt mer enn én av sine åtte seneste i seriesammenheng (5-2-1). Hønefoss, Sarpsborg og Tromsø har blitt slått i tur og orden de siste ukene, men forsvarsspillet må strammes opp. Sunnmøringene har nemlig sluppet inn baklengs i de ni nyligste seriekampene. At gjestene scorer er priset til 1.40 i odds.

Det har lenge brent et blått lys for sørlendingene. Start befinner seg på kvalikplassen med 18 poeng – kun to poeng over tabelljumbo Hønefoss. Forrige kamp endte med 1-2 hjemme mot Haugesund, og dermed forsvant go’dytten fra 3-1 seieren over Vålerenga. Start kan vise til 2-2-6 på sesongens 10 bortekamper, men slo som kjent Kjetil Rekdals gutter sist de var på reisefot. Start trenger full pott, og borteseier kan handles til 6.20 i odds.

De to siste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort. Vi tror Aalesund skal kunne ta dette greit. Hjemmelagets manglende evne til å holde tett bakover kan imidlertid skape problemer mot Start.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.55 i odds

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.42 i odds