Tippetips, Aalesund vs Haugesund


Aalesund 1.90, uavgjort 3.50, Haugesund 3.80

Kjetil Rekdal sliter med skader på en rekke spillere, og det er knyttet stor spørsmålstegn ved flere i forkant av søndagens oppgjør mot Haugesund. Daniel Arnefjord og Demar Phillips er definitivt ute, mens Honningsvåg, Myklebust, Rørvik, Wembangomo og Tollås Nation er tvilsomme.

Aalesund trodde lenge de skulle evne sesongens andre borteseier mot Sogndal sist. En sen utligning sørget imidlertid for at ett poeng ble igjen i saftbygda. Prestasjonene var uansett godkjent sett i lys av lagets mange skader. Den jamaicanske spissen – Leke James – har funnet veien til nettmaskene to ganger i løpet av like mange kamper, og begynner så smått å leve opp til forventningene. Aalesunds to hjemmetap på de fem nyligste til tross – Kjetil Rekdals mannskap er sterke på Color Line Stadion.

Haugesund følte seg trolig snytt for poeng i 2-3 tapet hjemme mot Strømsgodset fredag kveld. Fra å tro at de hadde sikret seg seieren med en sen scoring – hvis mål ble annullert – gikk Drammen-laget hen og tok alle poengene. Fem tap på de syv seneste er fasiten for Haugesund. Kampen var symptomatisk for søndagens gjester. Selv om angrepsspillet til tider holder høyeste klasse, har laget en tendens til å koble ut defensivt. 12 baklengs på de fem siste kampene har ført til at laget har ramlet nedover på tabellen. Seks bortetap på rappen gjør det vanskelig å tro på poeng mot Aalesund.

Beste Spill:

Sats på Aalesund til 1.90

Sats på Leke James som målscorer til 3.00