Tippeligaen: Vålerenga vs Sandnes Ulf - 10 ting du bør vite!


1. Vålerenga og Sandnes Ulf har møtt hverandre fire ganger tidligere i toppseriesammenheng. Oslo-klubben har gått seirende ut ved samtlige anledninger, og priset til 1.57 i odds for seier mandag.

2. Kjetil Rekdals gutter har vunnet tre av nevnte fire kamper uten å slippe inn baklengs. Oddsen på at Enga vinner og samtidig holder rent bakover er 3.30.

3. I samtlige av de fire foregående seriemøtene har Vålerenga gått til pause med ledelse (1-0, 1-0, 2-0 og 3-0). 1-0 etter 45 minutter mandag er tilgjengelig til 1.30 i odds.

4. Oppgjørene mellom Vålerenga og Rogaland-klubben Sandnes inneholder gjerne mange kort. 2 røde og åtte gule kort er fasiten på lagenes fire innbyrdes kamper. Rødt kort betaler xx.xx ganger innsatsen.

5. Vålerenga står med 1-1-1 på de tre innledende kampene denne sesongen, med 4:4 i målforskjell. Tre av målene kom i forrige hjemmekamp mot Bodø/Glimt. At VIF scorer Over 2.5 mål mot Sandnes Ulf omsettes til 2.67 i odds.

6. Islendingen Kjartansson har satt inn tre av Vålerengas totalt fire mål. To av angriperens scoringer har til alt overmål kommet på straffespark. Oddsen på at VIF scorer på straffe er 2.35.

7. Sandnes Ulf har til gode å vinne i årets sesong (0-2-1). Uavgjort/Tap i markedet Dobbelsjansen er priset til 1.11 i odds.

8. Asle Andersens gutter har, til tross for mager poengfangst evnet å score i hver eneste Tippeliga-kamp hittil. Sandnes Ulf er priset til 1.34 i odds for scoring.

9. Av Sandnes’ tre fulltreffere i årets sesong, har portugiseren Rubio scoret to av dem. Oddsen på at angriperen scorer kampens første mål er 11.00.

10. To av gjestenes tre Tippeliga-kamper denne sesongen har endt 1-1. Fire av Sandnes’ kamper i fjorårssesongen endte med samme utfallet. Oddsen på reprise mandag er 8.00.