Tippeligaen, Tippetips: Strømsgodset vs Bodø/Glimt


Strømsgodset 1.40, Uavgjort 4.65, Bodø/Glimt 7.50

Ronny Deilas gutter gikk på en skikkelig smell mot Vålerenga sist (0-3), men det er som kjent på bortebane at Drammens store sønner er som andre dødelige lag. Ringreven Kjetil Rekdal hadde gjort hjemmeleksene, og stoppet effektivt Strømsgodsets fryktede angrepsspill. Når forsvaret i tillegg leverte en så-der forestilling, var det så visst ikke i overkant med tre baklengs.

Hjemme på Marienlyst har det imidlertid – som vi til stadighet nevner – ikke blitt nederlag siden juni 2011. Det betyr at Godset kan skilte med 41 kamper uten tap på eget gress. Hjemmeseier betaler 1.40 i odds. Trener Deila må fremdeles klare seg uten Kim Andre Madsen og Jørgen Horn. 

Jan Halvor Halvorsens Bodø/Glimt pådro seg sesongens tredje tap med 1-2 mot Lillestrøm sist. Selv om Tannbørste-laget strengt tatt skulle fått med seg noe fra kampen mot romerikingene, må de i alle fall sørge for å ta vare på sjansene de får mot de regjerende seriemesterne. Midtbanespiller Dominic Chatto noterte seg for sesongens første fulltreffer mot LSK, og er priset til 30.00 i odds som første målscorer søndag. Jan Halvor Halvorsen må plukke startelleveren uten å ha Zarek Valentin og Ruben Imingen tilgjengelige. 

Sist disse lagene møtte hverandre, var tilbake i 2009, da begge klubbene vant sine respektive hjemmekamper. Vi tror den trenden fortsetter med Godset-gevinst her, men føler oss rimelig sikre på at gjestene også kan skrive seg inn i målprotokollen.

Beste Spill:

Sats på at Strømsgodset vinner til 1.40 i odds

Sats på Dominic Chatto som målscorer til 12.50 i odds